ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2012 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2012
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΕΔΥΕ
Στις 6 Γενάρη η θεατρική παράσταση

Για τεχνικούς λόγους μετατίθεται από τις 16/12, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά

Η Γραμματεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) ενημερώνει ότι η θεατρική παράσταση: «Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι», που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή 16/12, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους. Οσοι έχουν ήδη αγοράσει προσκλήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 6 Γενάρη, στις 6μ.μ., ενώ όσοι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν προσκλήσεις μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ΕΕΔΥΕ και τις τοπικές επιτροπές ειρήνης. Η είσοδος θα γίνεται με την πρόσκληση.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΑΣΣΑ προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Βέργος Βαλασσάς


Προσφορές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, στη μνήμη των Αγωνιστών Συντρόφων Προέδρων και Γραμματέων του Σωματείου μας, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 2.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση. Συγκεκριμένα, στη μνήμη των: ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΩΝΤΑΣ, ΒΕΡΓΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

-- Σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο Καναδά προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, πρώτη δόση, συνολικά, 1.800 ευρώ. Με την προσφορά μας για τους ηρωικούς αγώνες, 94 χρόνια, του τιμημένου ΚΚΕ που με τις θυσίες των θυμάτων, βασανισμένων συντρόφων στις φυλακές και τα ξερονήσια, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τους Αγώνες για την τελική Νίκη του Κόμματός μας, κόντρα στις συκοφαντίες και την απομόνωση από τα ΜΜΕ. Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι τη Νίκη. Συγκεκριμένα, προσφέρουν: Από 100 δολάρια, οι Σταύρος Παχής, Παύλος Κατσέτας, Πέτρος Αθανασιάδης, Σοφία και Τάσος Ισχυρόπουλος, Α.Μ. και Χαρίλαος Παναγιωτίδης. Από 50 ευρώ οι Γιάννης Πολυζώης, Γιάννης Κωσταντινίδης, Βούλα Κωσταντινίδη και Παύλος Ζάκος. Ο Αντώνης Φούντος προσφέρει 1.000 δολάρια.

-- Από τη Λέσχη Φίλων ΚΚΕ Τορόντο Καναδά προσφέρουν ως δεύτερη δόση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ:

Ο αγωνιστής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ Λουκάς Παπαϊωάννου 100 δολάρια, η αγωνίστρια Παναγιώτα Νικολάου 200 δολάρια, ο Τάσος Ραχιώτης 50 δολάρια, o Θανάσης Παρλάνης 200 δολάρια, ο φίλος Κώστας Κουβαρπάκης 20 δολάρια, ο Λευτερης Λιαμακερος 100 δολάρια.

-- Η Ζήλη Σακελλαρίδη προσφέρει 300 ευρώ, τρίτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης.

-- Ο Σταλίδης Δημήτρης, από Λαζοχώρι Βέροιας, για την επίτευξη των στόχων του τιμημένου ΚΚΕ και την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος, προσφέρει, μέσω ΚΟ Βέροιας, 200 ευρώ ενίσχυση.

-- Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΣΕΦΕΡΗ, σύντροφοι από την Αχτίδα των ΕΒΕ προσφέρουν το ποσό των 255 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Ο Νίκος Καρακόλης, αγωνιστής της Εθν. Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας, 250 ευρώ.

Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Θανάσης Γεωργίου, ο επί δεκαετίες ανταποκριτής του «Ριζοσπάστη» στη Γερμανία Θανάσης Βόρειος, προσφέρει μέσω ΚΟ Βερολίνου 200 ευρώ, στη μνήμη των κομμουνιστών δημοσιογράφων ΚΩΣΤΑ ΒΙΔΑΛΗ και ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καλαμαριάς προσφέρει, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς του ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ για την οικονομική και αγωνιστική ενίσχυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

-- Η Κούλα Ζάχου από τη Βουδαπέστη και η Βαΐτσα Καραγιώργου από το Βόλο, προσφέρουν 50 ευρώ και 20 ευρώ, στη μνήμη των συντρόφων τους, αλλά και όλων των νεκρών αγωνιστών, στη ΝΕ Μαγνησίας.

-- Στη μνήμη της αγαπημένης μου νονάς, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙΔΟΥ που έφυγε απ' τη ζωή, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ. Τόνια Χαρατσίδου.

-- Στη μνήμη των γονιών μου ΛΕΥΤΕΡΗ και ΧΑΡΙΣΤΩ ΤΣΑΝΤΕ καθώς και των αδελφών μου ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΤΣΑΜΠΗ, ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΠΑΖΗΛΙΩΤΗ, ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ, προσφέρω στην Κομματική Οργάνωση Ικαρίας του ΚΚΕ 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση. Γιώργος Τσαντές, Μηλιωπό ΙκαρίαςΣυνεστίαση ΚΟ του ΚΚΕ
  • Από την Αχτίδα Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα ΤΕΙ Αθήνας (Μητροδώρου 24 και Λ. Αθηνών, έναντι Σαρακάκη).Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org