ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 21 Μάρτη 2023
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΤΣΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ

Εξι χρόνια συμπληρώθηκαν στις 21 Μάρτη χωρίς τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΤΣΕΤΑ. Στη μνήμη του οι οικείοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

***

Ως ένα σεμνό μπουκέτο λουλούδια, κόντρα στην πρόκληση και την προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαφτίζεται «θυσία», ενώ για τον λαό μας ήταν έγκλημα στον βωμό του κέρδους, για να αλλάξει η «παλιά Ελλάδα» και καταδικάζοντας όσους αφήνουν στο απυρόβλητο και τελικά δικαιώνουν τη συνέχιση της ίδιας εγκληματικής πολιτικής, 100 ευρώ μέσω ΚΟ δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Α. Σ.

***

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Κάτοικος Αμφιάλης Κερατσινίου. Παντρεμένος με την Νικολέττα Τσαμαδού και είχε έναν γιο. Η ανεβασμένη ιδεολογικά τοποθέτησή του και η στήριξή του στο ΚΚΕ τον έκαναν αγαπητό σε όλους. ΑΥΤΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Κάτοικος Κορυδαλλού, μέλος του Κόμματος, ηλεκτρολόγος το επάγγελμα και είχε δραστηριοποιηθεί και στη Ν/Ζ Περάματος. Βοηθούσε πάρα πολύ στο σωματείο των συνταξιούχων. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Γιώργος Βαγγελάκος




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ