ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
Σελ. /24
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
Δρομολογούν συνέδριο στα κλεφτά, με πρακτικές μαφίας, εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα σωματεία!

Δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ η συνεδρίαση της διοίκησης - Δεν δόθηκε καν ο λόγος στα μέλη της!

Οι εκλεγμένοι της ΔΑΣ, πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων, ξεσκέπασαν ξανά τις άθλιες μεθοδεύσεις των εργατοπατέρων στη διοίκηση της ΓΣΕΕ
Οι εκλεγμένοι της ΔΑΣ, πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων, ξεσκέπασαν ξανά τις άθλιες μεθοδεύσεις των εργατοπατέρων στη διοίκηση της ΓΣΕΕ
Μετά το «συνέδριο» - παρωδία, με νόθους και εργοδότες, που επιχείρησαν να στήσουν στην Καλαμάτα, οι εργατοπατέρες στην απερχόμενη ηγεσία της ΓΣΕΕ μετέτρεψαν σε καρικατούρα και τη χτεσινή συνεδρίαση της διοίκησης της Συνομοσπονδίας, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη - «συνδικαλιστή» Δ. Καραγεωργόπουλου και με τον «κύριο 8.000 ευρώ», τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλο, να προΐσταται μιας στημένης «διαδικασίας», κατά την οποία δεν δόθηκε καθόλου ο λόγος στα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία προσπάθησε μάταια να «νομιμοποιήσει» την προσπάθειά της να δρομολογήσει ένα «συνέδριο» της ΓΣΕΕ στα κλεφτά, διάρκειας μίας μέρας και σε καθημερινή, με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα σωματεία, μέσα στο οποίο οι ίδιοι οι νόθοι θα ψηφίζουν για τη «νομιμοποίηση» της νοθείας τους!

Στην έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης, μπήκε στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ ο εργοδότης Δ. Καραγεωργόπουλος προκαλώντας τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των μελών της ΔΑΣ, που απαίτησαν να φύγει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει συνεδρίαση της διοίκησης με εργοδότες. Την απαίτησή τους πρόβαλαν και με συνθήματα, όπως «Εξω οι εργοδότες από τα σωματεία», «Φέρατε τους μπράβους μες στα σωματεία, να ποια είναι η δημοκρατία», «Καραγεωργόπουλε εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα», «Να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες μέσα στα συνδικάτα χτίζουνε καριέρες».

Καθ' όλη τη διάρκεια των διαμαρτυριών, ο Γ. Παναγόπουλος διάβαζε μόνος του ένα χαρτί, χωρίς να ακούγεται από κανέναν, με προφανή στόχο να ισχυριστεί πως τάχα έγινε συνεδρίαση και ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις για το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καρικατούρα «ψηφοφορίας» που πραγματοποιήθηκε με τέτοιους όρους, χωρίς δηλαδή να πραγματοποιηθεί καν συνεδρίαση, τα χέρια τους σήκωσαν μόνο μια χούφτα άτομα, ούτε καν οι μισοί από τους εργατοπατέρες στη διοίκηση της ΓΣΕΕ! Μάλιστα, στην πρεμούρα τους να προχωρήσουν τη στημένη διαδικασία, οι εργατοπατέρες στο κείμενο που εμφάνισαν σαν «απόφαση» που πήρε τάχα η διοίκηση, ισχυρίζονται ότι το υπερψήφισαν 30 μέλη της, όταν και μόνο από τις παρατάξεις που δήλωσαν ανοιχτά τη διαφωνία τους το εν λόγω νούμερο δεν βγαίνει!

Στο εν λόγω στημένο κείμενο, οι εργατοπατέρες αναφέρουν ότι θα κάνουν μονοήμερο συνέδριο την Πέμπτη 4 Απρίλη, «σε τόπο που θα εγγυάται την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του» (τους καίει πώς θα κρατήσουν μακριά συνδικαλιστές και εργαζόμενους!), «με σκοπό τη διενέργεια εκλογών». Τόσο πολύ κράτησε ο ξαφνικός καημός που εξέφραζαν στις ανακοινώσεις τους ότι... δεν συζητήθηκαν τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων στην Καλαμάτα! Επιπλέον, οι εργατοπατέρες επιβεβαιώνουν ότι σκοπεύουν να δώσουν κάρτες αντιπροσώπων σε όλους τους νόθους και τους εργοδότες για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες, τους οποίους και θα βάλουν στη συνέχεια να ψηφίζουν τη «νομιμοποίηση» του εαυτού τους μέσα στο «συνέδριο»... Τέλος, κλιμακώνοντας τις απειλές τους σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζομένων, οι εργατοπατέρες προαναγγέλλουν ενέργειες για την άσκηση διώξεων για τα «ποινικά αδικήματα» της 4ήμερης εργατικής κινητοποίησης στην Καλαμάτα, όπως και ενέργειες για «αστικές αξιώσεις» για την... «περιουσιακή και ηθική ζημία» των εργατοπατέρων της ντόλτσε βίτα, που τρωγόπιναν επί 4 μέρες στα τουριστικά θέρετρα της περιοχής!

Αφού εξετέλεσαν τις μεθοδεύσεις τους, αποχώρησαν από την αίθουσα χωρίς να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση, αφού προηγουμένως ένας από τους εργατοπατέρες προσπάθησε να προκαλέσει επεισόδιο σπρώχνοντας τον 70χρονο συνταξιούχο και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ (με δικαίωμα λόγου), Π. Πάλμο. Και βεβαίως δεν παρέλειψαν να καλέσουν για άλλη μια φορά την αστυνομία...

Προκλητική και χωρίς καμιά νομιμοποίηση η συνδικαλιστική μαφία

Μιλώντας για τα παραπάνω γεγονότα, ο Γ. Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της ΕΕ της ΓΣΕΕ, κατήγγειλε σε δηλώσεις του: «Αυτοί οι κύριοι που είναι εκεί πάνω, που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι εργαζομένων, οι κύριοι των 8.000 ευρώ το μήνα, γιατί τόσα παίρνουν, είναι πρόκληση για την εργατιά που παίρνει 300 ευρώ. Τους παραδίνουμε στην κρίση των εργαζομένων και της φτωχολογιάς».

Ακόμα, ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ, δήλωσε: «Αφού φάγανε επί 4 μέρες τα λεφτά των εργαζομένων κάτω στην Καλαμάτα, αυτή η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ - αφού με ευθύνη δική τους δεν έγινε συνέδριο - ήρθανε σήμερα προκλητικοί με τον καραμπινάτο εργοδότη Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο Ανώνυμης Εταιρείας, ιδιοκτήτη άλλης εταιρείας που τη μεταβίβασε σε κυπριακών συμφερόντων εταιρεία, να επιχειρήσουν να κάνουν ένα "συνέδριο" - παρωδία, να επιβάλουν με τη βία τους μπράβους και την αστυνομία, τους νόθους και τους εργοδότες μέσα στα σωματεία, μέσα στην ίδια τη ΓΣΕΕ. Οσον αφορά τις δυνάμεις της ΔΑΣ, το ζωντανό κομμάτι του συνδικαλιστικού κινήματος που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, θέλουμε να γίνει συνέδριο χωρίς νόθους και εργοδότες και σε αυτήν την κατεύθυνση θα παλέψουμε όλο το επόμενο διάστημα. Δεν έχει καμία νομιμοποίηση αυτή η συνδικαλιστική μαφία να είναι εδώ μέσα στο κτίριο της ΓΣΕΕ και να διαχειρίζεται τα πράγματα καταπώς το θέλει!».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) που, όπως είπε, εκπνέει, ο Γ. Τασιούλας απάντησε: «Ακούστε το παράδοξο: Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έστειλε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην αστυνομία, στα κόμματα του μνημονίου, αυτά που ψήφισαν το μνημόνιο, αυτά που κατήργησαν τις ΣΣΕ και τη δυνατότητά της να υπογράφει ΕΓΣΣΕ να έρθουνε να επιβάλουν το νόμο. Δηλαδή, να επιβάλουν τους εργοδότες μέσα στα σωματεία. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ έχει την ευθύνη γι' αυτόν τον τραγέλαφο που γίνεται. Οι εργάτες της γυρίζουν την πλάτη. Οι εργάτες θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους».

Τέλος, ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, κατήγγειλε την επίθεση στον Π. Πάλμο σημειώνοντας τα εξής: «Είμαστε τρεις αντιπρόσωποι, Κουμπούρης, Ραλλάκης και Πάλμος, από το συνταξιουχικό κίνημα, που είμαστε εκλεγμένοι στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, με το ειδικό άρθρο που υπάρχει για τους συνταξιούχους και ήρθαμε στη σημερινή συνεδρίαση που είμαστε προσκεκλημένοι. Είχαμε λοιπόν το επεισόδιο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από την πλειοψηφία να επιτεθεί στον συνάδελφο τον Πάλμο, που είναι 70 ετών, και να του λέει "ποιος σε έφερε εδώ", "είσαι τραμπούκος" και "να βγεις έξω"! Ετσι δημιουργήθηκε το επεισόδιο και ευτυχώς που ήταν ψύχραιμοι οι συνάδελφοι και κρατήθηκαν γιατί σήκωσε χέρι να χτυπήσει έναν άνθρωπο που είναι 70 χρόνων».

Οργιο μεθοδεύσεων, απειλών και εκβιασμών

Το προκλητικό μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες
Το προκλητικό μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες
Το όργιο απειλών και εκβιασμών στο οποίο επιδίδεται η συνδικαλιστική μαφία σε βάρος αντιπροσώπων, προκειμένου να αρπάξουν την υπογραφή τους, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Παράλληλα, δημοσιοποιεί μήνυμα που στέλνουν οι εργατοπατέρες σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, για την έκδοση ανακοινώσεων στις οποίες το ΠΑΜΕ θα χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση»! Πρόκειται βέβαια για μια προκλητική προσπάθεια των εργατοπατέρων να προκληθούν εξωφρενικοί συνειρμοί με τους ναζί της ΧΑ, σε μια... εργατοπατερίστικη εκδοχή της περιβόητης θεωρίας των «δύο άκρων»!

Συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ επισημαίνει τα εξής:

«Γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, από τη συγκεκριμένη συνδικαλιστική μαφία, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλο κόσμο;

Ταυτόχρονα, η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλου - Καραγεωργόπουλου - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου, στέλνει στις Ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα: "ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ», ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ".

Τα σχόλια είναι περιττά...».

Πρωτιά στην κατρακύλα για την ηγεσία του ΕΚ Θεσσαλονίκης

Την πρωτιά σε αυτό το νέο επεισόδιο της κατρακύλας της συνδικαλιστικής μαφίας έτρεξε να πάρει ήδη από προχτές, Τρίτη, η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η οποία σε ανακοίνωσή της μιλάει για «καταδρομική επίθεση των "ταγμάτων εφόδου" του ΠΑΜΕ» και για «αυταρχικές πρακτικές του ΠΑΜΕ, που θυμίζουν "εγκληματική οργάνωση"».

Εχουν το θράσος να μιλούν για «τάγματα εφόδου» και «αυταρχικές πρακτικές» οι δυνάμεις που στο συνέδριο του ΕΚΘ τον περασμένο Νοέμβρη είχαν... καλεσμένο το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας, με ασφαλίτη μέσα στους χώρους του συνεδρίου!

Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι η «φαμίλια» της Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) έβγαλε την κατάπτυστη ανακοίνωση χωρίς την τήρηση καμίας συλλογικής διαδικασίας (σύγκληση ΔΣ, ενημέρωση σωματείων κ.λπ.).

Και αναφέρει: «Θίχτηκαν οι συνδικαλιστικοί κατσαπλιάδες γιατί δεν κατάφεραν να βάλουν εργοδότες, golden boys, νόθους αντιπροσώπους - ανθρώπους της εργοδοσίας να ψηφίσουν και να πάρουν αποφάσεις στο όνομα των εργαζομένων. Δεν το κατάφεραν αυτό ακόμη κι αν αξιοποίησαν αστυνομικές δυνάμεις, φουσκωτούς και πληρωμένους μπράβους, αλλά και άλλους μηχανισμούς (...) Δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχουν οι ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ, μαζί με τους εργαζόμενους που μπορεί έως τώρα να εγκλωβίζονταν στις κάλπικες προσδοκίες, όμως τώρα βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Δεν θα τους επιτρέψουμε πλέον να μπαίνουν εμπόδιο στην πάλη για το μεροκάματο, την πλήρη και σταθερή εργασία, την αξιοπρεπή ζωή. Αυτό είναι που προσπαθούσαν και προσπαθούν να αντιπαλέψουν. Γι' αυτό χαρακτηρίζουν τους εργάτες τραμπούκους, την ίδια ώρα που στα διάφορα πάνελ πλέκουν τα εγκώμια των "καλών" εργοδοτών. Το τονίζουμε και πάλι: Δεν θα τους περάσει...».

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ως εδώ! Καμία νομιμοποίηση στη συνδικαλιστική μαφία!

Σε ανακοίνωσή του προς τους εργαζόμενους, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ξεσκεπάζει τις πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας της απερχόμενης ηγεσίας της ΓΣΕΕ, με αφορμή και τις χτεσινές μεθοδεύσεις της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ επισημαίνει τα εξής:

«H απαξιωμένη στα μάτια των εργαζομένων πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία των Παναγόπουλου - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου - Καραγεωργόπουλου, προσπαθεί με κάθε είδους αλχημείες και πρακτικές που είναι έξω από τις αξίες και τις παραδόσεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος να προχωρήσει σε νέο συνέδριο - φιάσκο μαζί με εργοδότες και νόθους.

Αυτή η κάστα, που πραγματοποιεί εργατικά συνέδρια μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων σε εξωτικούς προορισμούς, που από τη Ρόδο και τον Λαιμό της Βουλιαγμένης πήγαν φέτος το συνέδριο στα θέρετρα της Καλαμάτας, ώστε να κάνουν συνέδριο εν κρυπτώ και εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών, με μπράβους και σεκιούριτι, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από τις καρέκλες τους και τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης.

Δεν τους ενδιαφέρει να γίνει πραγματικό συνέδριο με σωστές καταστατικές - δημοκρατικές λειτουργίες, κυρίως όμως δεν νοιάζονται να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι, να υπάρχει πραγματική, ουσιαστική αντιπαράθεση.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει - και καίγονται γι' αυτό - είναι το δικό τους συνδικαλιστικό μέλλον, να στήσουν μία κάλπη οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, με κάθε είδους φρουρά, προκειμένου να εκλεγούν.

Αυτός είναι ο καημός τους και γι' αυτό προχωρούν, όπως και πιο πριν στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, σε συνεδριάσεις - φιάσκο για να πραγματοποιήσουν μονοήμερα συνέδρια εκλογής των νέων οργάνων. Τα ίδια έκαναν και στην ΟΙΥΕ, όπου οι εργαζόμενοι τους κυνηγούσαν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από αίθουσα σε αίθουσα. Τέτοια είναι η αγάπη που δέχονται από τους εργάτες!

Επαληθεύτηκαν για ακόμα μια φορά οι καταγγελίες μας

Σήμερα (σ.σ. χτες) για μία ακόμα φορά επαληθεύτηκαν οι καταγγελίες μας. Δεν είχαν στόχο να συζητήσουν πάνω στα ζητήματα που άνοιξαν όλο το προηγούμενο διάστημα και για 4 μέρες στην Καλαμάτα. Εκεί όπου η συγκεκριμένη κάστα μοίραζε κάρτες σε μαξιλάρια και σεντόνια, σε πισίνες και καφετέριες. Ολο το 4ήμερο ήταν εξαφανισμένη στα δωμάτιά της, κρυμμένη ώστε να μη συζητήσει πάνω στις συγκεκριμένες καταγγελίες της νοθείας και της εργοδοτικής παρέμβασης.

Είναι αδίστακτοι και ψεύτες. Σήμερα στο ΔΣ εμφανίστηκε προκλητικά ο τάχα παραιτημένος, αυτός που θυσιαζόταν ως σύγχρονη Ιφιγένεια για να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Ο γνωστός εργοδότης - "συνδικαλιστής" Καραγεωργόπουλος, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος της ΟΙΥΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, εμφανίστηκε για έναν και μόνο λόγο. Να προκαλέσει! Ο συγκεκριμένος εργοδότης - "συνδικαλιστής" εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα σε τέσσερις επιχειρήσεις, ως πρόεδρος, ως διευθύνων σύμβουλος, ως μέτοχος σε άλλη επιχείρηση, αλλά και ως πωλητής, αφού το κομμάτι των δοσοληψιών δεν έχει τέλος. "Fortuna Gaming AE", "Φορτούνα Εκπαιδευτική ΙΚΕ", "Good Morning IKE" (εταιρεία λογισμικού και τηλεπικοινωνιών) και τέλος η "Lokats Investments LTD". Και δεν είναι μόνο αυτές, καθώς φαίνεται εμπλοκή και σε άλλες δραστηριότητες.

Με αυτόν μέσα, αλλά και με πλήθος διευθυντικών στελεχών (χαρακτηριστικό παράδειγμα το μέλος τους, η διευθύντρια των "Μy Market" που μας θέλει χαμογελαστούς για 300 ευρώ) και με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους, επιδιώκουν να κάνουν εργατικό συνέδριο!

Σήμερα δεν υπήρξε καμία απολύτως συνεδρίαση! Δεν έγινε συζήτηση, δεν δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής των παρατάξεων, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου! Εμφάνισαν ένα χαρτί και μια στημένη διαδικασία μόνο και μόνο για να ανακοινώσουν εκλογές στις 4 Απρίλη, μία μέρα δηλαδή συνέδριο και ημέρα καθημερινή! Τους προτείνουμε, συμβολικά και με βάση τις πρακτικές και τις χουντικές διατάξεις που ακολουθούν, να βάλουν το συνέδριο στις 21 Απρίλη.

Σήμερα επέλεξαν για μια ακόμα φορά να στήσουν προβοκάτσιες. Μετά τους μπράβους στην ΟΙΥΕ, τους ασφαλίτες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα ΜΑΤ σε αρκετά Εργατικά Κέντρα, επιχείρησαν να σηκώσουν καπνό για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Είχαν το θράσος να απλώσουν χέρι σε εκλεγμένο μέλος του συνταξιουχικού κινήματος που παίρνει μέρος ως παρατηρητής στις Ολομέλειες της διοίκησης, με ένα μόνο στόχο: Να διαλύσουν τη συνεδρίαση!

Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας!

Η συνδικαλιστική μαφία που παριστάνει τον ηγέτη της εργατικής τάξης δεν έχει καμία νομιμοποίηση να χειρίζεται ως όργανο τέτοιες αποφάσεις!

Να συνεδριάσει το ΔΣ της ΓΣΕΕ χωρίς τη συμμετοχή του εργοδότη - "συνδικαλιστή" Καραγεωργόπουλου και να αποφασίσει συνολικά για τους όρους πραγματοποίησης συνεδρίου με βάση το καταστατικό της Συνομοσπονδίας, τη μέρα και τον τόπο διεξαγωγής.

Συνέδριο στα κλεφτά με πρακτικές μαφίας, με εργοδότες, νόθους και ανύπαρκτα σωματεία, να ξεχάσουν ότι μπορεί να γίνει».



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ