ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια, προσφέρω μέσω ΚΟΒ ΕΛΠΕ 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και των αδερφών ΓΙΑΝΝΗ και ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης.

Παπαδογιάννης Γιώργος

***

Ο συνταξιούχος αστυνομικός Γ. Κ. προσφέρει για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ 50 ευρώ, στη μνήμη των γονιών του, μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μου, του συντρόφου μου ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ (φωτ.), του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ, της μάνας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ, της αδερφής μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ - ΚΟΡΡΕ, του αδερφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, για τα 100 χρόνια τα ηρωικά και για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς, Αρτεμη Χατζησπύρου - Μπλάνα

***

ΦΩΤΟ

Στις 30 Απρίλη του 2015 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ, καλλιτεχνικός διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας». Είναι πάντα στο μυαλό μας και στην καρδιά μας.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
Προσφέρω 40 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, στη μνήμη του.

Η γυναίκα του Μάχη Γεωργίου - Κορωναίου

Τα παιδιά Βάσος, Ρούλα

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ


ΚΗΔΕΙΑ

«Εφυγε» τη Δευτέρα 19 Νοέμβρη η συντρόφισσα ΕΥΑΝΘΙΑ (Βάντα) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μέλος της ΚΟΒ Κουκακίου. Η πολιτική κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 12 μ., στο Α' Νεκροταφείο Αθήνας.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ