ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Ιούνη 2007
Σελ. /56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο χαιρετισμός του σ. Πρακάς Καράτ

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση του ΚΚΕ, στη Λάρισα, απηύθυνε ο Πρακάς Καράτ, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Ινδίας (Μαρξιστικό). Απευθυνόμενος στα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΚΚΕ τόνισε:

«Σύντροφοι και φίλοι μου δίνει μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στη σημερινή συγκέντρωση. Εκ μέρους του ΚΚ Ινδίας (Μαρξιστικό) - και του ενός εκατομμυρίου, περίπου, μελών του - στέλνω θερμούς χαιρετισμούς στο ΚΚΕ. Μεταφέρω την αλληλεγγύη μας στους Ελληνες κομμουνιστές και τη μεγάλη μας εκτίμηση στο ΚΚΕ.

Γνωρίζουμε καλά για τη μεγάλη παράδοση, τους αγώνες και τις θυσίες, του ΚΚΕ, ενάντια στο ναζισμό και στην τυραννία, ενάντια στις ΗΠΑ. Ξέρουμε πως είναι η δύναμη που προστατεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων, της αγροτιάς, των ΕΒΕ, των λαϊκών στρωμάτων. Γνωρίζουμε ότι το ΚΚΕ αντιπαλεύει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να ενταχθεί η Ελλάδα στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα που προσπαθεί να επιβάλει την ηγεμονία της στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Επίσης μεταφέρω θερμούς χαιρετισμούς στα συνδικάτα και στην εργατική τάξη της Ελλάδας που παλεύει ενάντια στο κεφάλαιο, για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Χαιρετίζω την ΚΝΕ και τους αγώνες της ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, αγώνες τους οποίους παρακολουθούμε με θαυμασμό και ενδιαφέρον.

Εκφράζω την επιθυμία μου το ΚΚΕ να δημιουργήσει έναν πόλο και να προβάλει την εναλλακτική λύση, απέναντι στα αστικά κόμματα, και να δώσει την προοπτική μιας καινούριας Ελλάδας, δημοκρατικής και σοσιαλιστικής».



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ