ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Μάη 2015
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ. «Εφυγες καμάρι μου πρόωρα από τη ζωή. Αγωνίστηκες όλα σου τα χρόνια, τίμησες επάξια τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Μας άφησες παρακαταθήκη την πίστη, την ελπίδα, την αυτοθυσία και τη δύναμη να συνεχίσουμε για την εκπλήρωση των ιδανικών του Κόμματος.

Στη μνήμη σου προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων Αθήνας, το ποσό των 500 ευρώ.

Ειρήνη Ζεγκίνη

***

Την Τρίτη 28/04/2015, η ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης αποχαιρέτησε τον σύντροφό της ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 58 χρόνων. Ηταν μέλος του Κόμματος από το 1979, από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων Αθήνας και αντιπρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ. Η επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του ήταν, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν στο ΚΚΕ για την οικονομική ενίσχυσή του.

Η οικογένεια, οι σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουν το ποσό των 700 ευρώ, στη μνήμη του.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΑΛΕΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΛΛΗΣ ΜΕΖΙΛΗ, αντιστασιακών, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης.

Χάρης - Στέλλα - Ελένη

***

φωτό(με τη σειρά) 3

Με πόνο καρδιάς οι σύντροφοι και οι φίλοι από την Καμπή Αρτας αποχαιρέτησαν τους αγαπημένους φίλους και συναγωνιστές: ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, 58 ετών, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΟ, 64 ετών, και ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΝΙΚΟ, 56 ετών, που τόσο νωρίς έφυγαν από κοντά μας. Θα τους θυμόμαστε για πάντα και, στη μνήμη τους, προσφέρουμε, μέσω της ΤΕ Αρτας του ΚΚΕ, 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.


ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ
ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ

ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org