ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Καπετάν Διαμαντής)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Καπετάν Διαμαντής)
ΦΩΤΟ

Ο θρυλικός καπετάν Διαμαντής, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ήταν διοικητής στη 2η Μεραρχία του ΔΣΕ Ρούμελης. Ο σταυραετός της Ρούμελης γεννήθηκε το 1914 στην Κάτω Αγόριανη (Λιλαία) του Παρνασσού. Η Ενωση Φίλων Μνήμης του Διαμαντή οργανώνει εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του, στις 23/6 και ώρα 11.30 π.μ., στη Λιλαία, στο σπίτι όπου γεννήθηκε.

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή καπετάν Διαμαντή και όλων όσοι πάλεψαν και έδωσαν τη ζωή τους για λευτεριά και κοινωνική απελευθέρωση, η Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, για την οικονομική του ενίσχυση, μπροστά στη μάχη των εκλογών της 7ης Ιούλη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Νίκαιας όπως και της ΜΕΘ του ΓΑΟΝΑ «Αγιος Σάββας»

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη προσφορά, αυτοθυσία και υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλατε κατά τη νοσηλεία μου από βάρια ασθένεια στα νοσοκομεία σας.

Χάρη σε σας και κόντρα σε εξοντωτικές συνθήκες εργασίας, ελλείψεις και μειωμένο προσωπικό, πετύχατε το ακατόρθωτο. Κόντρα στις προσπάθειες σπίλωσης και υποβάθμισης της δημόσιας και δωρεάν Υγείας σταθήκατε δίπλα μου με απόλυτη επιτυχία στο έργο σας. Σας χρωστάω ευγνωμοσύνη.

Δήμητρα Ναζεντιάδου



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ