Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 19 Φλεβάρη 2012 - αριθ. φύλλου: 11189

ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ
Την Τρίτη η σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΙΜΠΕΡΙΑΛ»

ΣΕΛ.  7

Ο λαός να εμποδίσει τα χειρότερα παλεύοντας για λαϊκή εξουσία

Συνέντευξη της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε τηλεοπτικό σταθμό

  • Αυτήν τη στιγμή το ζήτημα ποιος δρόμος ανάπτυξης ωφελεί το λαό είναι στην πρώτη γραμμή. Ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης είναι σε κρίση, κι όχι απλώς η διαχείριση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
  • Ο λαός να πάρει στα χέρια του την περιουσία που υπάρχει στον τόπο. Με εργατική - λαϊκή εξουσία, αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους. Αν δεν πάρεις όλους αυτούς τους παράγοντες μαζί και επιλέξεις μόνο τον ένα ή τον άλλο, αυτό επίσης σηματοδοτεί μια πορεία καταστροφής του λαού.
  • Ο λαός να απαιτήσει να γίνουν εκλογές τώρα, οι οποίες βεβαίως δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα 100%. Μπορούν να παρεμποδίσουν τα χειρότερα σχέδια, να στείλουν ένα μήνυμα ότι ο λαός θα παλέψει, θα αντισταθεί και θα αντεπιτεθεί, να διαμορφώσουν ένα ρήγμα. Αυτό θα είναι η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  2   -   5

MotionTeam

ΦΤΩΧΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Συνεχίζουν με νέες κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία

Την Τετάρτη, 22 Φλεβάρη, συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στα Φάρσαλα

Κινητοποιήσεις για την απόκρουση της νέας σφοδρής αντιαγροτικής - αντιλαϊκής επίθεσης που δέχονται από τη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου, μετά και την ψήφιση του νέου μνημονίου στη Βουλή, και της ΚΑΠ που με τη νέα αναθεώρησή της για το 2014 - 2020 τους οδηγεί σε ολοκληρωτική καταστροφή.


ΣΕΛ.  17

Ομιλίες της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει:

  • Σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ. με θέμα: «Οι συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Η συγκέντρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΙΜΠΕΡΙΑΛ», Μεγάλου Αλεξάνδρου & Κολωνού (πλατεία Καραϊσκάκη - στάση μετρό Μεταξουργείο).
  • Σε συζήτηση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τετάρτη 22/2, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Οι συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης στη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Η εκδήλωση θα γίνει στο Γκάζι (Πειραιώς 100, κτίριο Δ2, «Γιάννης Ρίτσος» - αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84»).


Για ανάπτυξη σε όφελος του λαού

ΣΕΛ.  8   -   9
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ετοιμη για «πρόσθετα» αντιλαϊκά μέτρα

ΣΕΛ.  6
Ο Αντ. Σαμαράς και η ... Δημοκρατία της Βαϊμάρης

ΣΕΛ.  14  -  15
Απόψεις ειδικών για το νομοσχέδιο των ναρκωτικών

ΣΕΛ.  18   -   19
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΔΩΔΩΝΗ»
Αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα

ΣΕΛ.  16
Ψηφίζει ελεύθερα ο λαός;

ΣΕΛ.  11
Με μεγαλύτερη ορμή στις επόμενες μάχες

ΣΕΛ.  13
Εγκλημα το «λουκέτο» σε ΟΕΚ - ΟΕΕ

ΣΕΛ.  20

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ