ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 18 Μάρτη 2023 - Κυριακή 19 Μάρτη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΘΟΔΩΡΟΥ, ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΧΑΡΗ, ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΤΖΕΚΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Παύλου, 50 ευρώ.

Δέσποινα Σκεντερίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συζύγου, πατέρα και παππού, που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Διστόμου.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος καταγόταν από παλιά αριστερή οικογένεια. Ο θείος του Φίλιππος Παπαδόπουλος (1900 - 1964) ήταν ηγετικό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ, αντιστασιακός και γραμματέας του ΕΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας, που μετά την ήττα του ΔΣΕ έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία. Στην Κατοχή εκτελέστηκαν η γυναίκα του από τους Γερμανούς καθώς και ο αδερφός του (Παναγιώτης Παπαδόπουλος, πατέρας του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου) με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να μεγαλώσει ορφανός. Ολόκληρη η οικογένεια πλήρωσε με αίμα και διώξεις τη συμμετοχή της στους αγώνες του Κόμματος. Αφανής υποστηρικτής του ΚΚΕ, συνεχίζει να ζει διά μέσου της συζύγου του, των τέκνων και εγγονιών του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων παιδιών μου, ΝΙΚΟΥ (φωτ.) και ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ (φωτ.). Αγαπούσαν, στήριζαν και ψήφιζαν το Κόμμα μας πάντα, αλλά δυστυχώς λείπουν από κοντά μας 16 και 7 χρόνια αντίστοιχα. Στη μνήμη τους στηρίζω οικονομικά το Κόμμα μας μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων - Θεσσαλονίκης με το ποσό των 90 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μου, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, του θείου μου, του Μακρονησιώτη ΟΡΕΣΤΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, και του παππού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ, που είχε πάει εξορία σε πολλά νησιά, μεταξύ αυτών και η Γαύδος, ενώ ήταν με τον ΕΛΑΣ στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. «Εφυγε» σε ηλικία 103 ετών. Τις ευχές μου στο Κόμμα μας και σε όλους τους συντρόφους για ειρήνη, υγεία και προκοπή, για καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Μαρία Μπογιατζή

***

Ο Γιώργος Μπροκάκης στη μνήμη του αδελφού του ΜΙΧΑΛΗ προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ιεράπετρας Λασιθίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 του Μάρτη συμπληρώνονται 29 χρόνια από τον άδικο «χαμό» του αγαπημένου αδελφού μου ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος έως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ για τα οποία και αγωνίστηκε. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

Η αδελφή του Χαραλαμπία Αλιβιζάτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης ΕΜΥΣ ΦΑΚΑΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Κορυδαλλού, εκφράζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συντρόφους από τις Κομματικές Οργανώσεις Κορυδαλλού και στους συναδέλφους μεταλλεργάτες.

Ο σύζυγος και σύντροφος, Κώστας Φάκαρος, ο γιος Γιάννης, η νύφη Μαρία, τα εγγόνια Κώστας και Αθηνά

  • Αντί στεφάνου προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ανω Κορυδαλλού, 100 ευρώ στη μνήμη της ΕΜΥΣ ΦΑΚΑΡΟΥ.

Οι κουμπάρες και φίλες της, Ελπίδα και Βασιλική Ράπτη

  • Στην αγαπημένη μου ΕΜΥ ΦΑΚΑΡΟΥ, που ήμασταν μαζί στους Λαμπράκηδες και μας ένωνε στενή φιλία, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Κορυδαλλού, 100 ευρώ.

Νίκος Φράγκου

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΕΜΥ ΦΑΚΑΡΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Ανω Κορυδαλλού, 60 ευρώ.

Οι σύντροφοί σου

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν εννιά χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ. Από μικρός στη βιοπάλη της ζωής ένιωσε την εκμετάλλευση της εργοδοσίας, εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα και όπου εργάστηκε πρωτοστάτησε μέσα από το σωματείο στους αγώνες. Εντάχθηκε στην Αριστερά προδικτατορικά μέσα από την ΕΔΑ και μετά τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ εντάχθηκε στο Κόμμα και πάλεψε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και ενάντια στον οπορτουνισμό. Στη διάρκεια της διάσπασης υπερασπίστηκε το Κόμμα και ως μέλος της ΚΟΒ πρόσφερε όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότησή του. Στη μνήμη του και στη μνήμη της ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕ προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οικογένεια Καζανα

***

Συμπληρώνονται 47 χρόνια που η καρδιά του ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ, κουρασμένη από τις κακουχίες της εξορίας, σταμάτησε να χτυπά. Ομως ο δρόμος που άνοιξε πλάτυνε και μεγάλωσε. Κάθε μέρα ο δίκαιος αγώνας του επιβεβαιώνεται και γίνεται παράδειγμα για μια ζωή πιο δίκαιη.

Η κόρη του Βασιλική Μαυροειδάκου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας ΚΟΥΛΑΣ (ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ΚΑΪΔΑΝΤΖΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από έναν χρόνο, προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δομοκού.

Θ. Κ. και Σ. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Σύντροφε Βασίλη. Μαζί αγωνιστήκαμε για έναν καλύτερο κόσμο. Μαζί κλάψαμε, μαζί γελάσαμε και κυρίως μαζί αντιπαλέψαμε και τα καταφέραμε, τους καιροσκόπους που ήθελαν να διαλύσουν το Κόμμα. Και τώρα που το Κόμμα είναι στα καλύτερά του, εσύ μας «έφυγες». Γιατί βρε Βασίλη; Εμείς όμως κρατάμε στη μνήμη μας το χαμόγελό του το γεμάτο επαναστατική αισιοδοξία και συνεχίζουμε, μονάκριβέ μας σύντροφε. Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ «Δημήτρη Μαλαγαρδή» Κορυδαλλού.

Μυρσίνη Βαμβακούση, Γιώργης Μπουτσιαβάρας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Σπύρου, που γεννήθηκε το 1926 στο Σουφλί Εβρου και πέθανε στις 12/11/1999, και στη μνήμη της ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΝΙΚΑΣ του Γιάννη, γεννημένης το 1930 στην Ορεστιάδα Εβρου, μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρω 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ
Η κόρη τους, Μίκρου Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Μάρτη 2023 συμπληρώνονται 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ. Ενας γνήσιος και ακούραστος αγωνιστής πάντα με το ΚΚΕ. Η γυναίκα του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και ο δισέγγονός του, είναι υπερήφανοι γι' αυτόν και την κληρονομιά που μας άφησε για στάση ζωής, συνεχίζοντας την πορεία του και γι' αυτό δεν τον ξεχνούμε. Η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για να συνεχίσει το έργο του.

***

Στη μνήμη του ξαδέρφου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗ και της γυναίκας του ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗ προσφέρω 30 ευρώ μέσω της ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Εξω το ΝΑΤΟ, οι Αμερικανοί και η ΕΕ. Να φύγουν όλοι αυτοί από την Ελλάδα. Οι ναζί, οι χρυσαυγίτες και όλοι οι φασίστες είναι παράσιτα του συστήματος.

Κώστας Βεζδρεβάνης

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 26 Φλεβάρη «έφυγε» από κοντά μας στα 75 του χρόνια ο αγωνιστής ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΙΡΝΙΩΤΗΣ, από τη Ζίτσα Ιωαννίνων. Παιδί αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό του μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Προλετάριος από μικρός, εργάστηκε σκληρά στα Γιάννενα και στην Αθήνα, μετανάστης στη Γερμανία, μικροεπαγγελματίας και αμπελουργός στο χωριό του.

Ηταν παρών σε κάθε αγώνα του λαού, δίπλα στο ΚΚΕ, το κόμμα που εμπιστευόταν και στήριζε μέχρι το τέλος της ζωής του. Ως πρόεδρος του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας τον ανέβασε πιο ψηλά με τις γνώσεις και την αγωνιστικότητά του. Σύντροφοι, συναγωνιστές, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρετάμε με βαθιά θλίψη εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας το ποσό των 300 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα, το ΚΚΕ, για να το ενισχύσουμε οικονομικά και να εκπληρώσει η εργατική τάξη μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα την ιστορική της αποστολή, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό.

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
***

Πέρασαν 12 χρόνια που έχει «φύγει» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΒΡΙΚΑΣ. Τίμησε με το παραπάνω την κομματική του ιδιότητα. Ηταν πρωτοπόρος αγωνιστής στον χώρο δουλειάς του και στη γειτονιά του. Πάντα αγωνιζόταν σύμφωνα με τις αποφάσεις του Κόμματός μας για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Η οικογένειά του στη μνήμη του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΤΑΚΗ, από τον Φιλώτα Φλώρινας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ. Πιστός και σταθερός μέχρι τα τελευταία του χρόνια. Εκλεγμένος πρόεδρος κοινότητας και φυλακισμένος από τη χούντα στη Γυάρο. Εφυγε από τη ζωή το 2009. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Ευαγγελία Χαριτάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ και της ΒΑΣΩΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που έμειναν πιστοί στην ιδεολογία και τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω 50 ευρώ στο κόμμα που τίμησαν.

Δήμητρα Πετρέλλη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 5 χρόνια στις 29 Μάρτη, που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας μου, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ, αθλητής και προπονητής ποδοσφαίρου στον νομό Σερρών. Στη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω της ΚΟ Σερρών.

Η κόρη του, Καλλιόπη Τρούλιαλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα, ΜΗΤΣΟΥ ΠΗΛΙΧΟΥ, του γνωστού σε όλους «Πύργιου», στελέχους της Κομματικής Οργάνωσης Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, που «έφυγε» από τη ζωή στις 31 Ιούλη του 2021, προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Παρασκευή Πηλιχού

***

Στις 26/2/2023 έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» η θεία μου ΓΕΩΡΓΙΑ (Γιωργίτσα) ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΙΑΚΟΥΣΗ. ΕΠΟΝίτισσα από μικρή ηλικία, εναντιώθηκε στους κατακτητές και μέχρι το τέλος της ήταν πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες του ΚΚΕ. Το σπίτι της, στην οδό Φάωνος 5, ήταν το καταφύγιο για όλους τους κυνηγημένους των δύσκολων καιρών αλλά και το αποκούμπι των ασθενών του χωριού της που δεν είχαν πού να σταθούν.

ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
Η Γιωργίτσα Φίλιππα Λιακούση γεννήθηκε στον Δρυμώνα Λευκάδας το 1927 και πέθανε στην Αθήνα στις 26/2/2022. Μετά από επιθυμία της αναπαύεται στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη Δρυμώνα Λευκάδας. Στη μνήμη της προσφέρω 20 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Γιάννης Κ. Φέτσης

***

ΦΩΤΟ

Στις 8/12/2022 χάσαμε τον σύντροφο και πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Βριλησσίων, που τόσο εκτιμούσε.

Μυρσίνη Θωμά και Ξενοφών Μακρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στη Λιθαριά του νομού Πέλλας. Από την εφηβική του ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μετά τη δικτατορία επανεντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος, στα ιδανικά και τις αξίες του οποίου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης και τα εγγόνια του Βάνα και Μιχάλης προσφέρουν 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, που σκοτώθηκε το 1943 από τους Γερμανούς, και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και των αδελφών μου ΟΛΓΑΣ, ΦΩΤΗ και ΠΑΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας.

Γεωργιάδης Γιώργος

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ
ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΠΗΛΙΧΟΣ (ΠΥΡΓΙΟΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΠΗΛΙΧΟΣ (ΠΥΡΓΙΟΣ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΦΙΛΕΛΕ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΦΙΛΕΛΕ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ) ΚΑΪΔΑΝΤΖΗ
ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ) ΚΑΪΔΑΝΤΖΗ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΙΡΝΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΙΡΝΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΜΥ ΦΑΚΑΡΟΥ
ΕΜΥ ΦΑΚΑΡΟΥ
Προσφορά

H Kώτση Ολγα προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ