ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 16 Ιούλη 2017
Σελ. /32
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Κυριακή:

-- Στις 7.30 μ.μ, στην Πάτμο, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Πάτμιον», σε εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967», θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Γορτυνίας καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος της ΕΠ Πελοποννήσου αφιερωμένο στον ΔΣΕ, με τίτλο «Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καλλιανίου και η παρουσίαση θα γίνει από τον Τάσο Αντωνίου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ., στη Θήβα, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό θα παρουσιαστεί η έκδοση του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «Δικτατορία 1967 - 1974. Κείμενα και Ντοκουμέντα». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη ξενάγηση στις παρακείμενες αποθήκες όπου κρατήθηκαν οι συλληφθέντες της περιοχής από τη χούντα τον Απρίλη του 1967 μέχρι να πάρουν το δρόμο της εξορίας.

-- Αύριο, Δευτέρα, στις 9.30 μ.μ., στην Πάτρα, στο λαϊκό θεατράκι θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σπύρος Μπέτσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Την Τρίτη 18 Ιούλη:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΛΣΑ - SILGAN METAL PACKAGING, στου Ρέντη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Pharmathen» στην Παλλήνη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 21 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στη Λευκάδα, η ΤΕ Λευκάδας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μανωλίτση, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στο σπίτι του στη Νικιάνα Λευκάδας. Θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση αρχειακού υλικού, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Το Σάββατο 22 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο Ηράκλειο, στην πλατεία της Εμπάρου, η ΤΕ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τη μάχη του ΔΣΕ στην Εμπαρο. Θα μιλήσει ο Πάνος Καραγιώργος, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org