ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κερδήθηκε και φέτος άνθρωπο τον άνθρωπο η μεγάλη μάχη για το Κόμμα

Παρακαταθήκη για την ενίσχυση του ΚΚΕ η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου κατά 128,04%

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβρη, με την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου να φτάνει στο 128,04%.

Το προχτεσινό, τελικό «κλείσιμο» των Κομματικών Οργανώσεων έγινε σε πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία του Κόμματος, με μέλη και οπαδούς να διοργανώνουν μικρές γιορτές αποδίδοντας τις εισφορές, τα «κόκκινα μεροκάματα» και τα ποσά που είχαν συγκεντρώσει από το πλατύ άνοιγμα σε εργαζόμενους, στους τόπους δουλειάς. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού το πλάνο τους υπερκάλυψαν όλες οι Κομματικές Οργανώσεις Περιοχής, η συντριπτική πλειοψηφία των ΤΟ και των ΚΟΒ.

Η σημαντική αυτή μάχη και η επιτυχία της, παρά τις οικονομικές δυσκολίες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, δείχνει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει το ΚΚΕ με το λαό, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν να συμπορευτούν με το Κόμμα νέες δυνάμεις, μπροστά στις κρίσιμες αναμετρήσεις που έχουμε το επόμενο διάστημα.

Οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που «κόβοντας» κουπόνι έδειξαν ότι εμπιστεύονται το ΚΚΕ, ότι ακούνε τις τοποθετήσεις του, ότι το θέλουν πιο δυνατό για να μάχεται από καλύτερες θέσεις, μπορούν το επόμενο διάστημα να βρεθούν πιο αποφασιστικά στο πλάι των Κομματικών Οργανώσεων, για να φτάσει πιο πλατιά το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ.


Τώρα, αξιοποιώντας την πείρα από αυτήν τη σημαντική κατάκτηση, πατώντας στα θετικά στοιχεία που αναδείχθηκαν, στον καλό σχεδιασμό, στη μαχητικοποίηση φίλων του Κόμματος με το κουπόνι, στην άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις, η οικονομική δουλειά συνεχίζεται, με το κουπόνι στο χέρι, αποτελώντας καθημερινό στοιχείο της πολιτικής μας παρέμβασης.

Σε ό,τι αφορά την άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, ο «Ριζοσπάστης» δίνει σήμερα τα στοιχεία με βάση την υπερκάλυψη των πλάνων. Στην πρώτη θέση τερμάτισε η ΚΟ Εξωτερικού με 158,37%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αιγαίου με 157,75% και στην τρίτη θέση η ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης με 143,85%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ: Κρήτης με 143,47%, Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας με 131,90%, Θεσσαλίας με 131,03%, Δυτ. Ελλάδας με 129,10%, Πελοποννήσου με 126,99%, Αττικής με 122,25%, Κ. Μακεδονίας με 120,85%, Ηπείρου με 113,44% και Δυτ. Μακεδονίας με 109,54%. Η ΚΝΕ υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 138,86% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 135%.




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ