ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 15 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία

Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεις που έγιναν στις πόλεις της περιοχής, παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας. Οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα των εργαζομένων και του λαού.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Γιάννης Βήττας, δικηγόρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ: Εφη Τσίγκα, γεωπόνος, αυτοαπασχολούμενη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Νίκος Τάτσιος, υδραυλικός, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Λεωνίδας Ζέγας, συνταξιούχος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Βασίλης Καραντζίδης, δικηγόρος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Φλώρινας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φλώρινας, μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ: Χάρις Λαμπαδά, γιατρός

ΕΟΡΔΑΙΑΣ: Αντωνία Χόλμπα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας

ΒΟΪΟΥ: Μιχάλης Καραμπατζιάς, γουνοποιός, αυτοαπασχολούμενος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βοΐου

ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Νίκος Γεωργακόπουλος, εργαζόμενος στη ΔΕΗ, μέλος ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Παναγιώτα Ντάγκα, εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Δήμου Γρεβενών

ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Μαρία Τζιόλα, εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Δήμου Δεσκάτης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Δεσκάτης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Βάσω Χαραμοπούλου, χημικός

ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ: Νίκος Μακρής, πτυχιούχος φυσικός ΑΠΘ

ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Γιώργος Τίγκας, εκπαιδευτικός

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Βίκυ Παπαναστασίου, δημόσιος υπάλληλος, πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας

ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μαρία Βογιατζή, μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της Αντιπροσωπείας Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία». Ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις προβάλλονται στο λαό οι θέσεις και οι προτάσεις του Κόμματος. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΤΟ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στον «Πευκώνα», θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Α' Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στο ΚΑΠΗ Α2 (Αγ. Παρασκευής 63-65, Πειραϊκή), με ομιλητή τον Β. Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα χαιρετίσει ο Η. Σαλπέας, δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στο 5ο ΚΑΠΗ (πλατεία Ελ. Βενιζέλου) θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα, 17/3

-- Στις 9 π.μ. στους εργαζόμενους των διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα στην Καλλιθέα θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα.

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους του Ασκληπιείου Βούλας θα μιλήσει ο Κ. Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

-- Στις 12 μ. στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Στην Καβάλα

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στο Νέο Ζυγό, ο Χρ. Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

-- Στις 6.30 μ.μ., ομιλία στη συνοικία Βύρωνα στο ουζερί «ΚΟΝΑΚΙ» ο Χρ. Ποτόλιας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη με αυτοαπασχολούμενους στην Παλιά Βιβλιοθήκη θα μιλήσει ο Θ. Κοντογεωργίου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Τη Δευτέρα 17/3

-- Στις 10.30 π.μ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα περιοδεύσει ο Χρ. Ποτόλιας και ο Θ. Κοντογεωργίου.

Στη Λάρισα

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, Γ. Λαμπρούλη θα περιοδεύσει σήμερα, Σάββατο, στα καταστήματα του κέντρου της πόλης και σε κεντρικούς δρόμους.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Σάββατο

-- Ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στις 10.15 π.μ. θα συναντηθεί με τo ΔΣ της ομοσπονδίας οικιστικών συλλόγων Αγ. Θεοδώρων στα γραφεία της ομοσπονδίας. Στις 11 π.μ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων. Στις 5.30 μ.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ της ομοσπονδίας οικιστικών συλλόγων Λουτρακίου στα γραφεία του συλλόγου «Σκάρπα». Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει στο ΚΑΦΕ ΣΤΑΘΜΟΣ στην πλατεία του παλιού ΟΣΕ στο Λουτράκι. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Η. Μπράβος και ο υποψήφιος δήμαρχος Χ. Ασημακόπουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στα Βούρβουρα Αρκαδίας θα μιλήσει ο Δ. Νικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης.

-- Περιοδεία στο χωριό Κερί και ώρα 7.30 μ.μ., με επικεφαλής τον Ν. Μπελούση, Γραμματέα της ΤΕ Ζακύνθου.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΤΕ Αργολίδας διοργανώνει ομιλία στην Π. Επίδαυρο στην αίθουσα Βερδελής Ιnn, στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Ν. Γόντικα.

-- Η ΤΕ Αργολίδας διοργανώνει ομιλία στην Ερμιόνη στο καφέ Ερωδιός στις 11 π.μ. με τον Θ. Κολιζέρα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοπ/σου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς.

-- Συγκέντρωση στο καφενείο του χωριού Κοιλιωμένος, στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Κωνσταντίνου, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου και υποψήφιο δήμαρχο.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχα?ιας οργανώνει ομιλία στα χωριά Βασιλικό και Ισωμα Αχαΐας, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Γ. Τσουμπρή, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Ερυμάνθου.

Τη Δευτέρα 17/3

-- Η ΤΕ Εργατικού Αχαΐας οργανώνει ομιλία στα Κηπάρια Δήμου, στις 7 π.μ., με τον Κ. Πελετίδη, στέλεχος του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Πατρών.

-- Η ΤΕ Εργατικού Αχαΐας οργανώνει περιοδεία στα Ασφαλτα δήμου Πάτρας, στις 8 π.μ., με επικεφαλής τον Κ. Πελετίδη.

-- Η ΤΕ Εργατικού Αχαΐας οργανώνει εξόρμηση στην ΒΙΠΕ (στο εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ), στις 2 μ.μ., με επικεφαλής τον Στάθη Κεραμιδά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας οργανώνει ομιλία στην περιοχή Δεμένικα της Πάτρας, στις 6 μ.μ., στο «Στέκι του Θωμά», με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο στις 6.30 μ.μ. περιοδεία του Ν. Παπαντωνάκη, υποψηφίου δημάρχου Χανίων στην περιοχή του Γαλατά.

Στα Δωδεκάνησα

-- Σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Κάλυμνο, εκδήλωση με ομιλητές τον Ν. Κουρκούνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Σ. Χούλλη, υποψήφιο δήμαρχο Καλύμνου.

-- Αύριο, Κυριακή, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μαριτίνα» στην Κω, εκδήλωση με ομιλητές τον Ν. Κουρκούνη και την Κ. Μακρή, υποψήφια δήμαρχο Κω.

Ο Β. Σταμουλάκης υποψήφιος στο Κιλελέρ Λάρισας

Σε σύσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης στις ερχόμενες εκλογές αναδείχτηκε ο Βασίλης Σταμουλάκης.

Ο Β. Σταμουλάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, υπήρξε, για χρόνια, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων. Σήμερα, είναι έμπορος και δραστηριοποιείται στο χώρο των ΕΒΕ.

Παλιότερα, ήταν υποψήφιος δήμαρχος στον πρώην δήμο Κραννώνα και υποψήφιος πρόεδρος στην πρώην Κοινότητα Αγίων Αναργύρων και επανειλημμένα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λάρισας.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ