ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 13 Μάη 2022
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Η «σκυτάλη» στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο 21 - 22 Μάη

Την Κυριακή 22 Μάη η 40ή Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Τη «σκυτάλη» των κινητοποιήσεων ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στο ιμπεριαλιστικό μακελειό, για να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις, να ματαιωθεί οποιαδήποτε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και πολεμικού υλικού εκτός συνόρων, κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός και αξιωματικός να μη σταλεί στο μέτωπο των ιμπεριαλιστικών πολέμων, παίρνουν οι δραστηριότητες που οργανώνουν στις 21 - 22 Μάη η ΕΕΔΥΕ, Επιτροπές Ειρήνης, σωματεία και φορείς σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική το μεγάλο ραντεβού είναι την Κυριακή 22 Μάη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 40ή Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, με εκκίνηση στις 8 π.μ. στον Τύμβο του Μαραθώνα και τερματισμό - συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Στη Θεσσαλονίκη η ΕΔΥΕΘ πραγματοποιεί πορεία ειρήνης την Κυριακή 22 Μάη, που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από το Γ' Σώμα Στρατού.

Σε παμπελοποννησιακή πορεία ειρήνης, την Κυριακή 22 Μάη, με εκκίνηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Μεσσήνης, καλούν η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και όλες οι Επιτροπές Ειρήνης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Την ίδια μέρα θα διοργανωθεί μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε μεγάλη συναυλία το Σάββατο 21 Μάη, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, και στην παγκρήτια πορεία στη βάση της Σούδας την Κυριακή 22 Μάη, στις 12 μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Την Κυριακή 15 Μάη θα πραγματοποιηθεί η 3η πανικάρια αντιιμπεριαλιστική πορεία ειρήνης με εκκίνηση από τον Κάμπο (Πέτρινο) στις 11 π.μ. και με τερματισμό στο Αυλάκι.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ