ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 13 Οχτώβρη 2020
Σελ. /24
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Σήμερα διαδηλώνουμε μαζικά για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού!
  • Στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο στην Αθήνα
  • Στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Με συλλαλητήρια σε πόλεις όλης της χώρας Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα, μαζί με πλήθος μαζικών φορέων, στέλνουν σήμερα, Τρίτη, μήνυμα αγώνα «για την προστασία της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων του», μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου, για να μην πληρώσουν για μια ακόμα φορά την κρίση οι εργαζόμενοι και ο λαός.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Στη Θεσσαλονίκη, έχει οριστεί στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις απευθύνουν Ομοσπονδίες και Σωματεία αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ. Συγκεκριμένα, στα συλλαλητήρια καλούν οι Ομοσπονδίες Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), Βιοτεχνών Κατεργασίας Ξύλου, Βιοτεχνών Υποδηματοποιών Ελλάδας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, μαζί με δεκάδες Σωματεία και Ενώσεις.

Στο πλευρό των εργαζομένων στέκονται και οι συνταξιούχοι, που μετά τη συγκέντρωσή τους την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα έδωσαν νέο αγωνιστικό ραντεβού στο πανεργατικό συλλαλητήριο.

Το δικό τους «παρών» ετοιμάζονται να δώσουν Αγροτικοί - Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα, ενώ κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν επίσης η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Στο συλλαλητήριο στην Αθήνα καλεί ακόμη η Κίνηση για την Εθνική Αμυνα.

Οι πρωτοβουλίες των σωματείων μπροστά στα συλλαλητήρια συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, με εξορμήσεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, συνελεύσεις, συσκέψεις και συζήτηση με τους εργαζόμενους.

«Για την υγεία και τα δικαιώματά μας. Ολοι την Τρίτη 13 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Σύνταγμα»: Το κάλεσμα όλης αυτής της πλούσιας δραστηριότητας αποτυπώθηκε επίσης σε συνθήματα σε τοίχους σε μια σειρά από σημεία της Αθήνας.

Μαζική Γενική Συνέλευση από το ΣΕΤΗΠ

Συζήτηση με τους οικοδόμους στα εργοτάξια της Θεσσαλονίκης
Συζήτηση με τους οικοδόμους στα εργοτάξια της Θεσσαλονίκης
Σε μια μαζική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής επιβεβαίωσε την απόφαση συμμετοχής του στο συλλαλητήριο.

Μεταφέρθηκε πείρα από τη δράση του Συνδικάτου στους μονοπωλιακούς ομίλους του κλάδου, στα τηλεφωνικά κέντρα και τις επιχειρήσεις Πληροφορικής, ενώ αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα του αγώνα. Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο θα απευθύνει κάλεσμα για διμερείς συναντήσεις στα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου και στη συνέχεια θα αναλάβει την πρωτοβουλία για κοινή σύσκεψη, με στόχο να συζητηθεί η οργάνωση απεργιακής κινητοποίησης, σε κοινό βηματισμό με εργαζόμενους και σωματεία άλλων κλάδων.

«Προετοιμαζόμαστε για απεργιακή απάντηση κόντρα στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση για το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων μας, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης και του αγώνα των εργαζομένων. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!», τονίζει το Συνδικάτο.

Η Γενική Συνέλευση καταδίκασε επίσης την εγκληματική Χρυσή Αυγή, εξέφρασε τη δέσμευση των εργαζομένων να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν, ενώ κατήγγειλε την καταστολή που έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση απέναντι στις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, υγειονομικών και σωματείων.

Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς στη Δυτική Αττική

Από τη συνέλευση του ΣΕΤΗΠ στην Αθήνα
Από τη συνέλευση του ΣΕΤΗΠ στην Αθήνα
Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, με το κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Με την ανακοίνωσή του απευθύνθηκε στους εργαζόμενους στις αποθήκες της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» στη Μάνδρα, στις αποθήκες logistics των επιχειρήσεων «Βεϊνόγλου» και «Διακίνηση». Το πρωί του Σαββάτου η σχετική δραστηριότητα συνεχίστηκε με εξόρμηση σωματείων της περιοχής στα εμπορικά καταστήματα.

Στη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και στη Θεσσαλονίκη

Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς μεταφέρεται μέχρι την τελευταία ώρα το κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη, για να δοθεί μαζική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση και να έρθουν στο προσκήνιο οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται και σήμερα η πανεξόρμηση σε χώρους του Δημοσίου, σε επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ, εργοτάξια του κατασκευαστικού κλάδου, επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, κ.α.

Την Παρασκευή, το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε περιοδείες σε εργοτάξια ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου, στην ανακατασκευή της κεντρικής στοάς Μοδιάνο και στην ανακατασκευή του παλιού Νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» που θα εκμεταλλεύεται η «Airbnb». Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα δημόσιας υγείας, αλλά και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς με αφορμή την αύξηση των εργατικών «ατυχημάτων».

Το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης μαζί με το συλλαλητήριο δίνει τη μάχη για τα δικαιώματα των εργαζομένων σε χώρους δουλειάς. Στο πλαίσιο αυτό προκήρυξε στάση εργασίας στην ΜLS για σήμερα Τρίτη (11 π.μ. - 3 μ.μ.), με βασικό αίτημα την άμεση καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους. Οπως καταγγέλλει, «το "έναντι" που δόθηκε στους εργαζόμενους πριν από μέρες, στην πραγματικότητα τμήμα του μισθού του Αυγούστου, δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες τρέχουν. Επιπλέον, παρακρατήθηκε και τραπεζική προμήθεια από το κουτσουρεμένο αυτό ποσό, ως μια κωμικοτραγική πινελιά στην όλη κατάσταση. Ως χαριστική βολή, στην πλειοψηφία του προσωπικού της εταιρείας επιβλήθηκε πρόσφατα 4ωρο ωράριο, μέσω της κυβερνητικής "βοήθειας" του προγράμματος "Συν-Εργασία", κομμένου και ραμμένου στις ανάγκες των επιχειρήσεων».

«Παρών» από σωματεία και εργαζόμενους στον Επισιτισμό - Τουρισμό

Συνέχεια στον αγώνα για το εισόδημα, τις θέσεις εργασίας, τις ΣΣΕ και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο δίνουν με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια σωματεία στον Επισιτισμό - Τουρισμό.

«Οι εποχικοί εργαζόμενοι του Τουρισμού, αυτοί που σήκωσαν στις πλάτες τους το τουριστικό θαύμα, έχουν αφεθεί στην τύχη τους», σημειώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Ρόδου «Amilia Mare» - «Paradise Village», «Miramare» και «Sheraton», καλώντας σε αγώνα για την εξασφάλιση αξιοπρεπούς εισοδήματος, με επόμενο βήμα τη συγκέντρωση που οργανώνεται από πρωτοβάθμια σωματεία σήμερα στο νησί.

«Κυβέρνηση και εργοδοσία ετοιμάζουν από κοινού επίθεση στα δικαιώματά μας. Θέλουν να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα της νέας κρίσης», υπογραμμίζουν και καταγγέλλουν τα σχέδια του υπουργείου Εργασίας για επίθεση στο δικαίωμα της επαναπρόσληψης. Υπενθυμίζουν ακόμα ότι στο τέλος του Νοέμβρη λήγει η μετενέργεια της κλαδικής ΣΣΕ στα ξενοδοχεία, ενώ η τοπική Συλλογική Σύμβαση, που υπογράφηκε το Μάρτη, δεν είναι υποχρεωτική.

Στο μεταξύ, 19 σωματεία του κλάδου που συμμετείχαν σε σύσκεψη στην Αθήνα έχουν ήδη αποφασίσει το επόμενο αγωνιστικό τους βήμα, προετοιμάζοντας κινητοποιήσεις στις 2 Νοέμβρη.

Σταθμός στην πάλη και για τους ναυτεργάτες

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στα σημερινά συλλαλητήρια απευθύνουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο, τονίζουν, είναι σταθμός της δράσης που αναπτύσσουν όλο αυτό το διάστημα, όπως η πρόσφατη παμπειραϊκή απεργία στα καράβια, η οποία θα συνεχιστεί πολύμορφα και με απεργία. Καλούν συνδικαλιστές, σωματεία, ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων σε αγωνιστική συμπόρευση.

Η γενικευμένη επίθεση στους εργαζόμενους, υπενθυμίζουν, από τις δυνάμεις του κεφαλαίου και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, όσον αφορά τους ναυτεργάτες, εκδηλώνεται: Με την ψήφιση των τελευταίων νόμων για την κατάργηση των ΣΣΕ καταρχάς στα ποντοπόρα πλοία, τη διεύρυνση της ανασφάλιστης εργασίας ακόμα και στη θέση του πλοίαρχου, την ευθεία παρέμβαση και έλεγχο και σε βάρος των ναυτεργατικών συνδικάτων, την υποβάθμιση της Ναυτικής Εκπαίδευσης και Μετεκπαίδευσης κ.ά. Το δρόμο σε εφοπλιστές και κυβέρνηση, καταγγέλλουν, στρώνει και εδώ ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός στην ΠΝΟ.

Απέναντι στην εντεινόμενη επίθεση, καταθέτουν το διεκδικητικό πλαίσιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ναυτεργατών, διεκδικώντας: Ανανέωση των ΣΣΕ με αυξήσεις και υποχρεωτική δημόσια Ασφάλιση για όλους, κατάργηση των αντεργατικών νόμων και των ΠΝΠ, πλήρη σταθερή εργασία με μείωση του ημερήσιου χρόνου εργασίας, ουσιαστική προστασία των ανέργων, επαναπατρισμό των εγκλωβισμένων ναυτεργατών, κ.ά.

Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Πέμπτη

Σε απεργία προχωρούν την Πέμπτη 15/10 οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο. Ομοσπονδίες και Σωματεία απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία και στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε μια σειρά πόλεων, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών» και στα σημερινά συλλαλητήρια, δίπλα στους εργαζόμενους και τα σωματεία στον ιδιωτικό τομέα.

Στο πλαίσιο της απεργίας, Σωματεία και Ομοσπονδίες καλούν την Πέμπτη σε συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 10 π.μ. στα Προπύλαια. Στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση οργανώνεται στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Απεργιακές συγκεντρώσεις έχουν επίσης οριστεί μεταξύ άλλων σε Βόλο (10 π.μ., Αγ. Νικόλαος), Γρεβενά (10 π.μ., πλατεία Λαχαναγοράς), Δράμα (10.30 π.μ., Νοσοκομείο), Ζάκυνθο (11 π.μ., πρώην νομαρχία), Ηράκλειο (10 π.μ., πλατεία Ελευθερίας), Ικαρία (11 π.μ., Αγιος Κήρυκος), Κοζάνη (10.30 π.μ., κεντρική πλατεία), Λήμνο (11 π.μ., Νοσοκομείο), Σάμο (11 π.μ., πλατεία Πυθαγόρα), Τρίπολη (1 μ.μ., Παναρκαδικό Νοσοκομείο), Χίο (10.30 π.μ., είσοδος Απλωταριάς).

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλεί το ΠΑΜΕ, προβάλλοντας μεταξύ άλλων τα αιτήματα για μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων, ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, καθαρά σχολεία με 15 μαθητές ανά τμήμα, με μαζικές προσλήψεις καθαριστριών και εκπαιδευτικών, κάλυψη όλων των κενών στις δημόσιες υπηρεσίες, αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά 13ου - 14ου μισθού.

Νοσοκομειακοί γιατροί: Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους συναδέλφους μας στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους εργαζόμενους στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, στα υπουργεία, στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την προστασία της υγείας και της ζωής μας, για τα δικαιώματά μας», τονίζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) μπροστά στην απεργία.

Στην ανακοίνωσή της στηλιτεύει τα κυβερνητικά παραμύθια για «θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας», «χιλιάδες προσλήψεις» και «1.000 κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν». Καταγγέλλει ότι αντί για επίταξη του ιδιωτικού τομέα η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα οι κλινικάρχες να «τσεπώσουν» 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, ανοίγοντας κλίνες ΜΕΘ «χωρίς κανείς να τους ελέγχει αν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές» και νοσηλεύοντας ασθενείς «μόνο αν τους συμφέρει». Ενώ αντί να μονιμοποιήσει τους επικουρικούς «παρατείνει την ομηρία τους για ακόμα ένα χρόνο».

«Μετατρέπουμε την ανησυχία, την αγανάκτηση και την οργή σε οργανωμένο αγώνα, συλλογική διεκδίκηση και δράση. Η μεγαλειώδης διαδήλωση, το αγωνιστικό ξέσπασμα χιλιάδων εργαζομένων και νεολαίας που απαιτούσε την καταδίκη της φασιστικής, ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, είναι απόδειξη της δύναμης που έχουμε οι εργαζόμενοι να επιβάλλουμε το δίκιο μας. Το γνωρίζουν καλά. Γι' αυτό παίρνουν μέτρα για να θωρακιστεί το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν», σημειώνει η ΟΕΝΓΕ και καταλήγει: «Στις 15 Οκτώβρη απεργούμε. Δίνουμε απάντηση στα σχέδιά τους σε βάρος μας!».

Συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις

Αθήνα, 6.30 μ.μ., Σύνταγμα

Θεσσαλονίκη, 7 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου

Αγρίνιο, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Αίγιο, 7 μ.μ., πλατεία Λαύρας

Αλεξανδρούπολη, 6.30 μ.μ., δημαρχείο

Αμφισσα, 6.30 μ.μ., πλατεία Λαού

Βέροια, 6.30 μ.μ., πλατεία Δημαρχείου

Βόλος, 6.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Γιάννενα, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Γιαννιτσά, 6.30 μ.μ., πλατεία ΕΠΟΝ

Δράμα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Εδεσσα, 6.30 μ.μ., μικροί καταρράχτες

Ζάκυνθος, 7.30 μ.μ., παλιό Εργατικό Κέντρο

Ηγουμενίτσα, 7.30 μ.μ., ΟΤΕ

Ηράκλειο, 7 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Θήβα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ικαρία, 7.30 μ.μ., πλατεία Ευδήλου

Καλαμάτα, 6 μ.μ., πλατεία 23ης Μάρτη

Καβάλα, 6.30 μ.μ., πλατεία Καπνεργάτη

Καρδίτσα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Καστοριά, 6 μ.μ., έναντι παλιάς νομαρχίας

Κατερίνη, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Κέρκυρα, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Κεφαλλονιά, 6 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Κιλκίς, 6.30 μ.μ., πλατεία Ειρήνης

Κοζάνη, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Κομοτηνή, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Κόρινθος, 6 μ.μ., πεζόδρομος Εθνικής Τράπεζας

Λαμία, 6.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Λάρισα, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Λευκάδα, 7 μ.μ., πλατεία Αγίου Μηνά

Λήμνος, 7 μ.μ., λιμάνι Μύρινας

Μεσολόγγι, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Νάουσα, 11 π.μ., πλατεία

Ναύπακτος, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ναύπλιο, 6.30 μ.μ., νοσοκομείο

Ξάνθη, 6.30 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Πάτρα, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Πρέβεζα, 7 μ.μ., Θεοφάνειος

Πτολεμαΐδα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Πύργος, 6.30 μ.μ., πλατεία ΟΤΕ

Ρέθυμνο, 7 μ.μ., δημαρχείο

Ρόδος, 7 μ.μ., πλατεία Κύπρου

Σάμος, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Σέρρες, 7 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας

Τρίκαλα, 7 μ.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου

Φλώρινα, 6 μ.μ. κεντρική πλατεία

Χαλκίδα, 6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Χανιά, 6.30 μ.μ., πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχουν οριστεί στις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Παλιά Βουλή: Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και Επιτροπές Αγώνα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.
  • Προπύλαια: Σύλλογοι Αυτοαπασχολούμενων, Φοιτητών, Γυναικών, Συνταξιούχων και άλλοι μαζικοί φορείς.
Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Πούλμαν για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα δρομολογούνται από τις εξής περιοχές: Ολυμπιακό Χωριό (5 μ.μ., από το Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής, Κακλαμανάκη 21), Μενίδι (5.15 μ.μ., από την πλατεία Κάραβου), Ανω Λιόσια (5 μ.μ., από την τριγωνική πλατεία Ανω Λιοσίων, όπισθεν δημαρχείου), Κόκκινος Μύλος (5.15 μ.μ., από την τριγωνική πλατεία), Ελευσίνα (5.15 μ.μ., από το δημοτικό πάρκινγκ).

Ο Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στο συλλαλητήριο που οργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και φορείς σήμερα Τρίτη στις 6.30 μ.μ., στο Σύνταγμα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ