ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 12 Δεκέμβρη 2017
Σελ. /24
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Στην τελική ευθεία εντείνονται οι πρωτοβουλίες για την επιτυχία της

Στην Ομόνοια, στις 10.30 π.μ. η απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα - Την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Από τη συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και το γιγαντοπανό που ανάρτησε στην πρόσοψή του
Από τη συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και το γιγαντοπανό που ανάρτησε στην πρόσοψή του
Στην τελική ευθεία μπροστά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη, τα σωματεία, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της.

Με παρεμβάσεις και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συνδυάζουν την παρέμβαση για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων με το κάλεσμα για τη συμμετοχή τους στην απεργία, να δώσουν απάντηση στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης, στον εργασιακό μεσαίωνα που έχουν διαμορφώσει εργοδότες και κυβέρνηση. Με περιοδείες, συνελεύσεις και κάθε πρόσφορη μορφή, συζητούν για την ανάγκη να γίνει η απεργία βήμα συνέχισης και κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, αναδεικνύουν το ζητούμενο η απεργία να γίνει εφαλτήριο για την αντεπίθεση των εργαζομένων, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, προτάσσουν την πάλη για υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με 751 ευρώ κατώτερο μισθό, για κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, για να μην περάσει η επίθεση στο ίδιο το απεργιακό δικαίωμα.

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου, στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Τη δική τους θέση στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ετοιμάζονται να πάρουν οι αυτοαπασχολούμενοι, με μια σειρά Ομοσπονδίες να έχουν πάρει σχετική απόφαση, προτάσσοντας αιτήματα - αιχμές όπως ο άμεσος τερματισμός των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, η άμεση ένταξη όλων των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο κ.ά.

Αντίστοιχα ετοιμάζονται οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι, με Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες να οργανώνουν την παρουσία τους και με τρακτέρ στις συγκεντρώσεις σε μια σειρά πόλεις.

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία και τις συγκεντρώσεις έχουν απευθύνει επίσης η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της δράσης για την πανεργατική απεργία. Στη διάρκεια της κινητοποίησης ανάρτησαν γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σύνθημα «Περνάμε στην αντεπίθεση - Ολοι στην απεργία».

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης. Με τα συνθήματά τους, οι διαδηλωτές απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία, τονίζοντας την ανάγκη οι εργαζόμενοι να δώσουν αποφασιστική απάντηση στα νέα σχέδια πτώχευσης των εργαζομένων.

Κατάμεστα τα γραφεία της ΟΕΚΙΔΕ στη σύσκεψη με εργάτες από το Μπανγκλαντές
Κατάμεστα τα γραφεία της ΟΕΚΙΔΕ στη σύσκεψη με εργάτες από το Μπανγκλαντές
Παράλληλα, συνεχίζεται καθημερινά η μάχη της ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού, με καθημερινές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές.

Σήμερα, Τρίτη, προγραμματίζονται πικετοφορίες από: Δημαρχείο Ευόσμου στις 7 μ.μ., δημαρχείο Πολίχνης στις 7 μ.μ., Τούμπα (Αγ. Βαρβάρα) στις 6.30 μ.μ., Μπότσαρη - Παπαναστασίου στις 6 μ.μ., Καλαμαριά (πεζόδρομος) στις 6 μ.μ. και από το ΕΚΘ στις 6 μ.μ.

Αύριο, Τετάρτη, προγραμματίζεται περιοδεία Σωματείων σε σχολές ΙΕΚ και ΟΑΕΔ.

Από αύριο η 48ωρη απεργία στον ΟΤΕ

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ, στις 13 και 14 Δεκέμβρη.

Η ΕΣΚ ΟΤΕ καλεί σε συμμετοχή στη 48ωρη απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ τη δεύτερη μέρα της, που είναι παράλληλα και μέρα πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας. Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι ο αγώνας στον όμιλο για ενιαία ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους πρέπει «να συνδυαστεί και να κορυφωθεί με την 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία», ενώ καλεί σε διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων σε κάθε χώρο δουλειάς και δημιουργία απεργιακών επιτροπών, ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν την υπόθεση της απεργίας στα χέρια τους.

Απεργούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε συμμετοχή στην απεργία στις 14/12 και τις συγκεντρώσεις καλεί η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ). Καλεί τις Ενώσεις να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής, να οργανώσουν συνελεύσεις, συσκέψεις, συζητήσεις στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι την ώρα που η κυβέρνηση προπαγανδίζει την «αναβάθμιση» των δημόσιων νοσοκομείων, επιδεινώνονται οι συνθήκες δουλειάς, η εντατικοποίηση, οι εξαντλητικές εφημερίες και η περιπλάνηση από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μειώνονται οι αποδοχές των γιατρών, γενικεύονται οι ελαστικές μορφές απασχόλησης. «Εχουν το θράσος να μιλάνε για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, όταν πάνω από 1.300 συνάδελφοι συμβασιούχοι (επικουρικοί γιατροί, νοσηλευτές κ.λπ.) είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο», σημειώνει η ΟΕΝΓΕ και σχολιάζει για τα νοσοκομεία: «Τελικά, το μόνο που αναβαθμίζεται είναι η εμπορευματική τους λειτουργία με όρους αυτοχρηματοδότησης, με κριτήριο να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς».

Σύσκεψη μεταναστών για την απεργία

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 14/12 αποφάσισαν μετανάστες εργάτες από το Μπανγκλαντές που συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν την Κυριακή στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ).

Ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της ΟΕΚΙΔΕ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, κάλεσε τους μετανάστες εργάτες, συσπειρωμένοι στα ταξικά συνδικάτα, από κοινού με τους Ελληνες συναδέλφους τους να παλέψουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις, για την εφαρμογή των Συμβάσεων στα φασονατζίδικα και όλους τους χώρους δουλειάς. Επισήμανε ότι οι εργάτες από το Μπαγκλαντές έχουν πείρα από τη χώρα τους για το τι σημαίνει χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος, με καταστολή, συλλήψεις, ακόμα και φυλακίσεις απεργών.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση στελεχών της κυβέρνησης για την πιθανότητα «να πεθάνουν από το κρύο πρόσφυγες και μετανάστες», ο Β. Σταμούλης σημείωσε ότι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ομολογούν χωρίς ντροπή την εγκληματική αντιμεταναστευτική πολιτική τους. Επανέφερε την απαίτηση των ταξικών σωματείων για άμεσα μέτρα που να εξασφαλίζουν ανθρώπινες συνθήκες στην προσωρινή φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, αλλά και το αίτημα για απεγκλωβισμό τους. Τέλος, σχετικά με τις 18/12, Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη, υπογράμμισε ότι η διεκδίκηση με βάση τα αιτήματα του ταξικού εργατικού κινήματος, η συμμετοχή των μεταναστών στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, αποτελούν την πιο σημαντική παρέμβαση στην πάλη για τα δικαιώματά τους.

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις

Σε 65 πόλεις σε όλη τη χώρα

Αθήνα, 10.30 π.μ., Ομόνοια

Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου

Πειραιάς, 10.30 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη

Αγιος Νικόλαος, 10.30 π.μ., μαρίνα

Αγρίνιο, 10 π.μ., κεντρική πλατεία

Αλεξανδρούπολη, 10 π.μ., Δημαρχείο

Αλιβέρι, 10 π.μ., Αγαλμα Λιγνιτωρύχου

Αμφισσα, 10.30 π.μ., πλατεία Λαού

Αργος, 10.30 π.μ., πλατεία Αγίου Πέτρου

Αρτα, 10 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Βόλος, 10.30 π.μ., πλατεία Πανεπιστημίου

Γιάννενα, 10 π.μ., έξω από το «Market In»

Γρεβενά, 10.30 π.μ., πλατεία Λαχαναγοράς

Δράμα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία (κάτω μέρος)

Ελασσόνα, 10.30 π.μ., πλατεία (απέναντι από το Ταχυδρομείο)

Ελευσίνα, 10.30 π.μ., πλατεία Λαού

Ζάκυνθος, 10.30 π.μ., παλιό Εργατικό Κέντρο

Ηγουμενίτσα, 10 π.μ., πεζόδρομος ΟΤΕ

Ηράκλειο, 10 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Θήβα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ικαρία, 12 μ., Εύδηλος

Ιστιαία, 10.30 π.μ., πλατεία

Καβάλα, 11 π.μ., Δημοτικός Κήπος

Καλαμάτα, 10 π.μ., πλατεία 23ης Μαρτίου

Καρδίτσα, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Κάρυστος, 11 π.μ., πλατεία

Καστοριά, 10.30 π.μ., απέναντι από την πρώην Νομαρχία

Κατερίνη, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Κέρκυρα, 10 π.μ., πλατεία Σαρόκο

Κεφαλονιά, 10 π.μ., Εργατικό Κέντρο (Αργοστόλι)

Κιλκίς, 10.30 π.μ., πλατεία Ειρήνης

Κοζάνη, 10.30 π.μ., πεζόδρομος

Κομοτηνή, 10 π.μ., κεντρική πλατεία

Κόρινθος, 10.30 π.μ., Περιβολάκια

Κως, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Λαμία, 10 π.μ., πλατεία Πάρκου

Λάρισα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Λαύριο, 10.30 π.μ., Αγαλμα Μεταλλωρύχων

Λευκάδα, 10 π.μ., Αγιος Μηνάς

Λήμνος, 10.30 π.μ., λιμάνι Μύρινας

Λιβαδειά, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Μυτιλήνη, 11 π.μ., πλατεία Σαπφούς

Νάξος, 11 π.μ., πλατεία παλιού Δημαρχείου (παραλία)

Νάουσα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ξάνθη, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Οινόφυτα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ορεστιάδα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Πάτρα, 10 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Πρέβεζα, 10 π.μ., Φόρος

Πτολεμαΐδα, 10 π.μ., παλιό πάρκο

Πύργος, 10.30 π.μ., πλατεία ΟΤΕ

Ρέθυμνο, 10.30 π.μ., Δημαρχείο

Ρόδος, 10 π.μ., Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σάμος, 10 π.μ., Βαθύ (Εργατικό Κέντρο)

Σέρρες, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Σκιάθος, 10.30 π.μ., Μπούρτζι

Σκόπελος, 10.30 π.μ., παραλία

Σύρος, 10.30 π.μ., Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ν. Αιγαίου

Τρίκαλα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία

Τρίπολη, 10.30 π.μ., πλατεία Πετρινού

Φάρσαλα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Φλώρινα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία

Χαλκίδα, 10.30 π.μ., πλατεία Αγοράς

Χανιά, 10 π.μ., πλατεία Νέων Καταστημάτων

Χίος, 10.30 π.μ., είσοδος Απλωταριάς

ΠΕΜΕΝ - «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» - ΠΕΕΜΑΓΕΝ
Αποφασιστικά στη μάχη για την 24ωρη απεργία στα καράβια

Τη μάχη για την προετοιμασία της 24ωρης απεργίας στις 14 Δεκέμβρη, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, σε όλα τα λιμάνια της χώρας, δίνουν με αποφασιστικότητα τα ταξικά ναυτεργατικά συνδικάτα ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ. Καλούν σε προσυγκέντρωση στις 6 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη για την περιφρούρηση της απεργίας και σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Σε οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποίησαν χτες στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ, καθόρισαν το πρόγραμμα δράσης μέχρι τη μέρα της απεργίας, με περιοδείες, συσκέψεις, συζήτηση στα καράβια ώστε να γίνει υπόθεση των ναυτεργατών το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

«Να μη λείψει κανείς από την οργάνωση του απεργιακού αγώνα στις 14/12, η απόφαση και το πλαίσιο αιτημάτων των σωματείων ΠΕΜΕΝ - "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" - ΠΕΕΜΑΓΕΝ, των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, να γίνει υπόθεση όλων των ναυτεργατών. Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να αποτρέψουμε το χτύπημα στην απεργία, που έχουν στο στόχαστρό τους κεφάλαιο, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αστικά πολιτικά κόμματα, να μην τολμήσουν να επαναφέρουν τροπολογία όπως επιχείρησαν σαν τους κλέφτες μες στη νύχτα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων.

Αυξάνονται τα μηνύματα αλληλεγγύης από οργανώσεις του εξωτερικού

Συνεχίζουν να καταφτάνουν μηνύματα προς το ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Ελλάδας από συνδικαλιστικές οργανώσεις άλλων χωρών, με τα οποία καταγγέλλουν την κλιμάκωση του αυταρχισμού και την επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν τη στήριξή τους στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ενόψει της απεργίας στις 14/12.

Στις οργανώσεις που είχαν στείλει μηνύματα προστίθενται οι εξής: Επιτροπή Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ (WFTU Youth Committee), Γραφείο Ασίας - Ειρηνικού ΠΣΟ (Asia Pacific Regional Office of WFTU), Γραφείο Λατινικής Αμερικής - Καραϊβικής της ΠΣΟ (Latin America - Caribbean Office of WFTU), Fitmetal (Βραζιλία), UD CGT 94 - Εργατικό Κέντρο Παρισιού Val-de-Marne (Γαλλία), UD CGT du Cher - Εργατικό Κέντρο Νομού Cher (Γαλλία), FSC (Γαλλία), Συνδικάτο Κατασκευών Β. Γιουτλάνδης (Δανία), Ομοσπονδία Δημοσίου (Μαυρίκιος), Trade Union Of Labor Migrant Workers (Ρωσία), Sloga (Σερβία), OSCMS (Τσεχία).

Συνδικαλιστικές οργανώσεις του εξωτερικού οργανώνουν επίσης δράσεις αλληλεγγύης: Στην Ιταλία, η συνδικαλιστική οργάνωση USB επέδωσε καταγγελία στην πρεσβεία της Ελλάδας για την κυβερνητική τροπολογία ενάντια στην απεργία. Στη Γαλλία το Εργατικό Κέντρο Μασσαλίας προετοιμάζει για τις 14/12, μέρα πανεργατικής απεργίας στην Ελλάδα, συγκέντρωση αλληλεγγύης για την εργατική τάξη της Ελλάδας και το ΠΑΜΕ. Στη Νότια Αφρική, αύριο 13/12, η Ομοσπονδία Δημοσίου NEHAWU θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία. Στη Σερβία η Ομοσπονδία Sloga θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

Ο Δ. Κουτσούμπας στη συγκέντρωση στην Ομόνοια

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραβρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 14/12, στις 10.30 π.μ., στην Ομόνοια.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, έχουν οριστεί στις 10 π.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από το Μέταλλο, το Φάρμακο, τον Τύπο - Χαρτί, τα Τρόφιμα - Ποτά, τη Χημική Βιομηχανία, την Ενέργεια, την ΕΥΔΑΠ, την Κλωστοϋφαντουργία, τις Μεταφορές, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ταχυδρομεία και τις Ταχυμεταφορές.

Πλατεία Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από τις Κατασκευές, το Εμπόριο, τους Λογιστές, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, τον Επισιτισμό - Τουρισμό, το Χρηματοπιστωτικό, τα ΜΜΕ, τους ΟΤΑ, το Δημόσιο, τη δημόσια και ιδιωτική Υγεία, τους Καλλιτέχνες. Επίσης, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας. Σύλλογοι της ΟΓΕ, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας, Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Οδός Αθηνάς, στο ύψος της Ομόνοιας: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Στον Πειραιά

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στον Πειραιά έχουν οριστεί στις 10 π.μ., στα παρακάτω σημεία:

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Σωματεία Πειραιά

Ηλεκτρικός σταθμός: Λαϊκές Επιτροπές Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος

Αγία Τριάδα: Λαϊκές Επιτροπές Κορυδαλλού, Νίκαιας - Ρέντη

Δημοτικό Θέατρο: Λαϊκή Επιτροπή Α΄ Πειραιά, Επιτροπές Αγώνα Σπουδαστών Πανεπιστημίου Πειραιά, Συντονιστικό Μαθητών Πειραιά



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ