ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Γενάρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
φωτό 1

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μου αδελφού ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ. Ο Πρόδρομος υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Από τα 14 του χρόνια μέχρι το θάνατό του δεν έπαψε ούτε στιγμή να παλεύει και να αγωνίζεται με αταλάντευτη πίστη για τα ιδεώδη του, για ένα δικαιότερο αύριο.

Στη μνήμη του, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων.

Θωμάς Μελιτζάνας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 200 ευρώ.

Η συντρόφισσά του, Μάρθα, και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη του ανιψιού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΥ από Κρανιά Πρεβέζης προσφέρω στο Κόμμα, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, το ποσό των 450 ευρώ.

Οικογένεια Απόστολου Βάσσιου

***

φωτό 2

Στη μνήμη της μητέρας μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που δολοφονήθηκε από τους Ραλλικούς, (ΕΕΕ), συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών, το Σεπτέμβρη του 1944, και στη μνήμη του αδελφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που κι αυτός έβαλε ένα λιθαράκι στα θεμέλια του σοσιαλιστικού οικοδομήματος, το οποίο δεν πρόλαβε καν να το χαρεί, παρά τις προσδοκίες του, ο λαός μας, γιατί το γκρέμισαν οι βάρβαροι Αγγλοι Ιμπεριαλιστές «σύμμαχοί μας» με τη βοήθεια του Γιώργου Παπανδρέου το Δεκέμβρη 1944.

Στη μνήμη τους, τα αδέλφια Δημητρίου Παπαποστόλου από το Ριζαριό Τρικάλων, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπάρας Τρικάλων, στο ΚΚΕ, το ηρωικό και τιμημένο Κόμμα της εργατικής τάξης, που σε όλη την 95χρονη διαδρομή του ήταν μπροστάρης σε όλους τους δίκαιους μικρούς και μεγάλους αγώνες και στην πάλη του ελληνικού λαού, χωρίς να τσιγκουνευτεί θυσίες και αίμα.

***

φωτό 1

Για την ονομαστική εορτή του αλησμόνητου και αγαπημένου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
Τόνια Χαρατσίδου

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΚΚΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Η οικογένειά τους.

***

φωτό 1

Αυτές τις μέρες, συμπληρώνεται ενάμισης χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η καπετάνισσα ΘΕΩΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ. Με τη διάλυση του Δημοκρατικού Στρατού, συνελήφθη τραυματισμένη και μεταφέρθηκε έγκυος στις φυλακές. Δεκαεπτά μέρες μετά τον τοκετό μαζί με το νεογέννητο μωρό της, οδηγήθηκε στη Μακρόνησο. Αταλάντευτη αγωνίστρια, έζησε ως το τέλος της ζωής της με τα ιδανικά του κομμουνισμού - σοσιαλισμού.

Στη μνήμη της, προσφέρω στο Τιμημένο και Ηρωικό ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανω Πετρούπολης, 70 ευρώ.

Στρατής Κουμπαράκος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΥ, που μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΕΑ, η Μαρία και η Ηλιάνα Νοέα προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αξιωματικών Περιστερίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα της ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, των θείων της ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑ και ΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της μητέρας της, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, η Φωτεινή Καλασούντα προσφέρει στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» 50 ευρώ, μέσω Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμαρουσίου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα τους, ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ (Συρόγιαννου) και της μητέρας τους, ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ο Νίκος Σύρος και η Λέλα Παναγάκου πρόσφεραν 70 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» μέσω Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αμαρουσίου, και 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμησή του, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

Ο Αργύρης Δελής, από την Τρίπολη, πρόσφερε 50 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», στη μνήμη των αδελφών του, ΓΙΩΡΓΗ και ΦΩΤΗ, και της μητέρας του, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

***

φωτό 1

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Καταγόταν από φτωχή προσφυγική οικογένεια ξεριζωμένη από τον Μπουτζά της Σμύρνης. Στην περίοδο της Κατοχής εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ. Στον εμφύλιο αυτομόλησε από τον τακτικό στρατό και κατατάχτηκε μαχητής στον ΔΣΕ. Καταδικάστηκε σε θάνατο από το καθεστώς των δοσίλογων. Με την ήττα του ΔΣΕ ακολούθησε την πολιτική προσφυγιά στην Τασκένδη. Φοίτησε στη Σχολή Αξιωματικών. Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού και σταθερός οπαδός του Κόμματος. Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Γιώργος Γιαννόπουλος

***

φωτό 1

Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1928 στην Πλατανούσα Ιωαννίνων, το χωριό του ποιητή Γιώργου Κοτζιούλα, από φτωχή αγροτική οικογένεια. Κατατάχτηκε μαχήτρια στον ΔΣΕ και τραυματίστηκε στη μάχη του Γράμμου. Μετά την ήττα του ΔΣΕ, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Μέχρι το τέλος της ζωής της, ήταν σταθερή οπαδός του Κόμματος.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Στη μνήμη της, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Γιώργος Γιαννόπουλος

***

φωτό 1

Τον Ιούλη του 2013 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ. Ο χαμός του μας γέμισε λύπη. Συλλυπητήρια στη μητέρα του και την οικογένειά του.

Στη μνήμη του, η Μαρία Σδούκου προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

***

φωτό 3

Η Καρδάση Αρτεμις, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΝΕ Αγ. Σοφίας Πειραιά, στη μνήμη του πατέρα της ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, του παππού της ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΑΣΗ και των θείων της, ΜΙΜΗ και ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ.

***

φωτό 1

Προσφέρουμε 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου, στη μνήμη του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΛΟΒΟΥ, για την ακλόνητη πίστη, αφοσίωση και αγάπη του στο Κόμμα μας. Τον ευχαριστούμε για το παράδειγμά του.

Η οικογένειά του

***

φωτό 2

Στους δύο συντρόφους μας, ΗΛΙΑ ΜΠΑΝΑΚΟ και ΝΤΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, που έδωσαν πολλά για τη συγκρότηση του ΜΕΤΩΠΟΥ, «έφυγαν» νωρίς και πήραν λίγα.

Στη μνήμη τους, ο σύντροφος Πέτρος Βαμβακάς δίνει 40 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εμποροϋπαλλήλων.

***

φωτό 1

Στις 17 Γενάρη συμπληρώνονται 10 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, ο αδελφός μου, ΦΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτης.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Στη μνήμη του, προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το Κόμμα που υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (ΠΑΡΙΣ) που μας άφησε στις 8 Δεκέμβρη 2013 προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ ΕΒΡΟΥ 100 ευρώ. Ο σ/φος Γρηγόρης γεννήθηκε στην Καρυδιά Κομοτηνής, ήταν μαχητής του ΔΣΕ και μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στο ΚΚΕ και στον αγώνα του Κόμματος για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Τα παιδιά του Ιωαννίδου Σοφία, Ιωαννίδης Λάμπρος, Στεφανόπουλος Γιάννης.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, που έζησε τη φρίκη του κολαστηρίου της Μακρονήσου και στάθηκε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του δίπλα στο Κόμμα, προσφέρω για την ονομαστική του εορτή και με τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό του 100 ευρώ για ενίσχυση των οικονομικών του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Η σύζυγος, Φωτεινή Παπαγιάννη, τα παιδιά Βύρωνας - Νίκος, η εγγόνα Φωτεινή.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του κομμουνιστή συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΙΝΑ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από τρία χρόνια, μένοντας ως το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του Μαρξισμού - Λενινισμού, προσφέρω στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου, 30 ευρώ.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Βάσω Κουτίνα

***

φωτο 1

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ του Συμεών, γεννήθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς το 1932. Στην Κατοχή, η οικογένειά του πήρε μέρος στην Εθν. Αντίσταση. Ο αδελφός του ΛΕΩΝΙΔΑΣ, παλιός ΟΚΝίτης και στέλεχος της ΕΠΟΝ, σκοτώθηκε στο ΔΣΕ το 1947 και ο γαμπρός του ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ εκτελέστηκε με απόφαση του στρατοδικείου Κιλκίς το 1948. Αυτά τα γεγονότα σημάδεψαν τη ζωή του και πήρε αταλάντευτη θέση δίπλα στο ΚΚΕ. Στις 9-10-'13 έκλεισαν 5 χρόνια από το θάνατό του.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του αδελφού του ΛΕΩΝΙΔΑ και του γαμπρού του ΑΝΤΩΝΗ, η γυναίκα του Ρόζα Λαζαρίδου προσφέρει στην ΚΟ Κιλκίς 100 ευρώ.

***

φωτό 4

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ του Παναγιώτη, γεννήθηκε στον Πόντο και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Πολύ νέος έγινε μέλος του ΚΚΕ και έμεινε μέλος του ως το θάνατό του το 1987.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ, σύζυγός του, οργανωμένη και αυτή στο ΚΚΕ από τα νεανικά της χρόνια έμεινε ακλόνητη στην ιδεολογία της ως το θάνατό της το 1990.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ γιος τους, ΟΚΝίτης προπολεμικα και ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, ΕΛΑΣίτης και αγωνιστής στο ΔΣΕ έδωσε τη ζωή του το 1947 στην προσπάθειά του να καλύψει τους συναγωνιστές του σε μια υποχώρηση. Ηταν μόλις 20 χρόνων.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ, ο άλλος γιος τους, γεωπόνος, πέθανε το 1985, σταθερός στην κομμουνιστική ιδεολογία.

Στη μνήμη τους, οι κόρες και αδελφές τους, Παρέσα και Ρόζα, προσφέρουν στο αθάνατο ΚΚΕ 150 ευρώ.

***

φωτό 3

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ του Μιχαήλ, γεννήθηκε στη Ρωσία το 1917 και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς. Στην Κατοχή πήρε δραστήρια μέρος στην Εθνική Αντίσταση, πράγμα που το «πλήρωσε» πολύ ακριβά, όπως όλοι οι αγωνιστές της ΕΑ. Συνελήφθη το 1946, πέρασε από στρατοδικείο στα Γιαννιτσά και καταδικάστηκε σε ισόβια. Πέρασε από τις φυλακές Γεντί-Κουλέ, Αβέρωφ, Πάτρας και από τη Γυάρο, όπου υπέστη το μαρτύριο της «Συκιάς». Αφέθηκε ελεύθερος το 1958. Για τους αγώνες του, οι συγχωριανοί του τον τίμησαν εκλέγοντάς τον πρόεδρο του χωριού για δύο τετραετίες. Πέθανε το Σεπτέμβρη του 2001.

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ, ο αδελφός του, γεννήθηκε το 1921. Σπούδαζε φιλολογία, αλλά διέκοψαν τις σπουδές του εξορίζοντάς τον σε Λήμνο και Μακρόνησο. Αναγκάστηκε να γίνει γραμματέας της κοινότητας του Γερακαριού, δημιουργώντας παράλληλα σημαντική πολιτιστική κίνηση στο χωριό - προοδευτικό θέατρο, δημιουργία σημαντικής βιβλιοθήκης με προοδευτικά και αντιστασιακά βιβλία κ.ά. Η δικτατορία το 1967 τον απέλυσε, γιατί είχε στη βιβλιοθήκη «ανατρεπτικά βιβλία». Εμεινε άνεργος, με οικογένεια, κατέφυγε στην Αθήνα, προσλήφθηκε σα γραμματέας κοινότητας, ύστερα από πολλές ταλαιπωρίες. Πέθανε στην Αθήνα και θάφτηκε στο Γερακαριό το 2012. Εμεινε σταθερά πιστός στην κομμουνιστική ιδεολογία, δίπλα στο ΚΚΕ, βοηθώντας το οικονομικά, ως το θάνατό του.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Η ΦΟΥΛΑ (ΣΟΦΙΑ) ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ, σύζυγος του Αλέκου, γεννήθηκε στο Γερακαριό το 1932 από γονείς κομμουνιστές. Στον Εμφύλιο, η οικογένειά της σχεδόν διαλύθηκε. Ο πατέρας και αδελφός στο ΔΣΕ και η μάνα εξορία. Τη Φούλα και τη μικρή της αδελφής ανέλαβε η γιαγιά. Πέθανε το 2006.

Στη μνήμη των παραπάνω η Ανθούλα Κοντοειδή, σύζυγος του Νίκου, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.


ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)

ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΛΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ ΦΟΥΛΑ (Φραγκιζζίδου)
ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ ΦΟΥΛΑ (Φραγκιζζίδου)

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ

Κώστας Κυριακάτος
Κώστας Κυριακάτος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΩΝΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ελένη Γιαννοπούλου
Ελένη Γιαννοπούλου

Κώστας Γιαννόπουλος
Κώστας Γιαννόπουλος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΑΡΙΣ)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΑΡΙΣ)

ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ


Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ