ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 11 Γενάρη 2019
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, που στη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του συμμετείχε ενεργά στη μάχη της Ηλεκτρικής καθώς και στο μπλόκο της Κοκκινιάς (17/8/1944), μαζί με τον πατέρα του Βαγγέλη, προσφέρω στο ΚΚΕ προς τιμήν των 100 χρόνων του 20 ευρώ.

Βαγγέλης Αθηναίος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΦΩΤΗ ΜΗΤΣΑΚΟΥ και ΦΩΤΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, που πάλεψαν αταλάντευτα, με συνέπεια, αποφασιστικά και με ήθος για τα ιδανικά του σοσιαλισμού έως το τέλος της ζωής τους, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις εξορίες, τιμώντας τους προσφέρω μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου 50 ευρώ, προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ.

Ο συναγωνιστής τους Γιώργος Γεωργιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μανούλας ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πλήρης ημερών από τη ζωή, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου.

Καλό σου ταξίδι, μανούλα. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Ο γιος της Νίκος Δημητρακόπουλος

Η εγγονή της γράφει: «Γιαγιούλα μου γλυκιά, πάντα θα σε αγαπώ. Υπόσχομαι να προσέχω αυτούς που αγαπάς. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ».

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ. Είναι όμως πάντα κοντά μας στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, σε κάθε είδους εκδήλωση του Κόμματός μας. Σεμνός κομμουνιστής, δεν έλειπε από καμία μάχη. Θα μείνει αξέχαστη η συνεισφορά του στην εκπαίδευση των παιδιών του «Ευκλείδη», με τη συγκρότηση ολοκληρωμένου σχολικού εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών.

Ηταν πάντα παρών σε όλες τις συνδικαλιστικές και πολιτικές μάχες, πιστός μέχρι το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και στις αρχές του Κόμματός μας. Ηταν ένας πραγματικός δάσκαλος - κομμουνιστής.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Στη μνήμη του οι σύντροφοί του εκπαιδευτικοί και η οικογένειά του προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας.


ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ
ΤΣΙΚΟΣ ΣΑΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ
Προσφορά

Το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ, μέσω των ΚΟ Γαλατσίου, προς τιμήν του τιμημένου ΚΚΕ, που ήδη διάβηκε το κατώφλι του δεύτερου αιώνα της ζωής του κρατώντας ψηλά την κόκκινη σημαία της αλήθειας και του δίκιου, μέχρι την τελική νίκη.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org