ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2006
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προεκλογική κίνηση αγωνιστικών συνδυασμών
Αύριο, Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα παραβρεθεί στις 8.30 το πρωί, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης (οδός Τατοΐου και Κοραή).

-- Ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Συμπαράταξη», θα παραβρεθεί για την έναρξη του σχολικού έτους στις 8.30 π.μ. στο 66ο Γυμνάσιο Κολωνού (οδός Δράκοντος 6) και στις 9.30 π.μ. στο 3ο ΤΕΕ Κολωνού (οδός Δράκοντος 4).

-- Η Ελπίδα Παντελάκη υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα παραβρεθούν για την έναρξη του σχολικού έτους: Στις 8.30 π.μ. στο συγκρότημα των Δημοτικών Σχολείων Αγίου Δημητρίου Πειραιά, στις 3.30 μ.μ. στο απογευματινό ΤΕΕ του Βώκου, στις 7 μ.μ. στο Νυχτερινό Λύκειο Βρυώνη.

-- Ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης με τη ΝΑΣ, θα επισκεφθεί το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία και το 7ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, στις 8 το πρωί.

-- Ο Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα επισκεφθεί το 72ο Δημοτικό Σχολείο, στον Αγ. Θεράποντα Τούμπας, στις 9 π.μ.

-- Ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», από το πρωί θα βρεθεί σε σχολεία της πόλης και στις 6.50 μ.μ. θα περιοδεύσει με κλιμάκιο της ΚΝΕ σε Νυχτερινό Σχολείο της Νίκαιας.

-- Η Αγγελική Σουλτανιά, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, και ο Βασίλης Γκλεζάκος, υποψήφιος σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη», θα περιοδεύσουν στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ θεραπευτήριο, στις 1.30 μ.μ.

-- Η «Δημοτική Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης καλεί στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και του προγράμματός της στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Δωδώνης 1), στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Μοσχονάς, δήμαρχος Αγίου Παύλου και εκ νέου υποψήφιος.

-- Η ΝΑΣ Μεσσηνίας και η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Καλαμάτας καλούν σε συγκέντρωση - πορεία για την Παιδεία, στην πλ. 23ης Μάρτη, στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσουν, ο Δημήτρης Τζαβάρας, υποψήφιος νομάρχης Μεσσηνίας και ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

Τρίτη 12 Σεπτέμβρη

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, στις 9.30 π.μ. και στις 7 μ.μ. Θα ακολουθήσει εξόρμηση στο βιβλιοπωλείο ΠΑΛΛΗΣ.

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει από τις 12.30 μ.μ., σε εργασιακούς χώρους Ιδιωτικής Υγείας στο κέντρο του Πειραιά.

-- Η Ελ. Παντελάκη και ο Απ. Γκλέτσος, θα περιοδεύσουν στις 7 μ.μ. στο Νυχτερινό ΤΕΕ (ΕΠΑΛ) Βώκου και στις 7.30 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο της Αγιάς Σοφιάς.

-- Ο Στ. Μπενετάτος θα περιοδεύσει από τις 11 το πρωί σε τράπεζες στην Πέτρου Ράλλη, στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με εργαζόμενους του δήμου στο Δημαρχείο και στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλ. Χαλκηδόνας μαζί με κλιμάκιο της ΝΑΣ.

Εκλογοαπολογιστική ΠΕΚΑΜ

Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική της συνέλευση, την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη, ώρα 5 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών «Ναπολέων Σουκατζίδης».

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση, οριστικά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Συνέντευξη Τύπου της Ελπίδας Παντελάκη

Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 12 Σεπτέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραϊσκου 119).

«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»
Παρουσίαση διακήρυξης

Ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα παρουσιάσει την εκλογική διακήρυξη του αγωνιστικού συνδυασμού, την Τρίτη 12 Σεπτέμβρη, στις 12.30 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου, 2ος όροφος).

ΚΗΔΕΙΑ

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά, αδελφή και θεία

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ετών 91

κηδεύουμε αύριο Δευτέρα 11/9/2006 και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του κοιμητηρίου Ζωγράφου.

Τα παιδιά της Απόστολος και Αθηνά Σωτηροπούλου, τα εγγόνια Γιάννης, Νάσια και Αλέξανδρος, τα δισέγγονα, τα αδέλφια, τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στο Νεκροταφείο Μαρκόπουλου Αττικής, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της

ΑΓΝΗΣ Παπασωτηρίου - ΣΚΑΦΙΔΑ

Στη μνήμη της προσφέρω 1.000 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκαφιδάς

Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Η ΠΕΑΕΑ Δάφνης και Ν. Σμύρνης πραγματοποιούν, σήμερα Κυριακή 10.9.2006 και ώρα 7 μ.μ., εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 114 πατριώτες που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, τον Αύγουστο του 1944 στη θέση «ΦΑΡΟΣ».
  • Εκδήλωση τιμής της επετείου ορκωμοσίας των πρώτων αντάρτικων ομάδων του ΕΛΑΣ στο Μπεχτέσι Καρυάς Ολύμπου, διοργανώνουν η ΝΕ Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και το παράρτημα Ελασσόνας, την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ. στη θέση «Ξερόλακας». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2410-252.611 καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την πλατεία Εβραίων, στη Λάρισα, στις 8 π.μ. της Κυριακής.


Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ