ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2006
Σελ. /32
ΛΑΡΙΣΑ
Απόψε η συζήτηση με την Αλέκα Παπαρήγα

Στις 8.45 μ.μ., στην κεντρική εξέδρα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Από χτες έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Σήμερα, η παρουσία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στην πόλη και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ δίνει στους Λαρισαίους την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της για τις πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις και τις προτάσεις διεξόδου του ΚΚΕ. Η συζήτηση με την Αλέκα Παπαρήγα ξεκινά στις 8.45 μ.μ. στο χώρο της κεντρικής εξέδρας (Α΄ Εξέδρα).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, στη Λάρισα, έχει ως εξής:

Α' Εξέδρα (Κηποθέατρο): 7.30 μ.μ. Αντιπολεμικό τραγούδι από τη χορωδία της ΚΝΕ, 8.00 μ.μ. «Η ιστορία γράφεται με Ανυπακοή»! Οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα 60χρονα του ΔΣΕ, 8.45 μ.μ. Συζήτηση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 10.15 μ.μ. «Hard Slap», 10.40 μ.μ. «Ballyhoo», 11.40 μ.μ. «Fanky Filtra».

B' Εξέδρα (Λαϊκή): 7.15 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί, 8.00 μ.μ. «Ο Οίκος των Λαβδακιδών» από τη Θεατρική Ομάδα του Αμπελώνα, 10.15 μ.μ. λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με τον Λάκη Χαλκιά.

Οθόνη Προβολών: 8.00 μ.μ. Οπτικό αφιέρωμα στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, 10.30 μ.μ. ταινία «Μοντέρνοι Καιροί».

ΛΑΡΙΣΑ
Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Κατά τη σημερινή επίσκεψή της στη Λάρισα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στις 11 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» και στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» με υποψηφίους για τη νομαρχία και τους δήμους του Νομού Λάρισας, οι οποίοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ