Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 10 Ιούνη 2012 - αριθ. φύλλου: 11278

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με δυνατό ΚΚΕ

Εμείς στην εκλογική μάχη λέμε στο λαό ότι: Το δίλημμα είναι ή λαϊκή αντεπίθεση ή εξαθλίωση. Το πρόγραμμα δράσης που έχουμε, εδράζεται σε ένα σύνθημα που στις σημερινές εξελίξεις αποκτά μια μεγαλύτερη σημασία και επικαιρότητα: «Λαϊκή κυριαρχία δεν μπορεί να υπάρξει όταν ο λαός δεν είναι στην εξουσία, όταν δεν έχει στα χέρια του και δε διευθύνει, δεν προγραμματίζει, δεν ελέγχει τον πλούτο που παράγει». Γι' αυτό, το ΚΚΕ προβάλλει ως διέξοδο την εργατική λαϊκή εξουσία. Εχει ταυτόχρονα εκσυγχρονισμένο και αναλυτικό πρόγραμμα πάλης, που ξεκινάει στις 18 του μήνα, στην προσπάθεια να υπάρχει ένας λαϊκός ξεσηκωμός και να μη δοθεί καμία πίστωση χρόνου σε καμία κυβέρνηση, για λύσεις σε όλα τα επείγοντα προβλήματα, για να δρομολογήσει διέξοδο απ' την κρίση υπέρ του λαού.


ΣΕΛ.  2  -  3

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ
Στόχοι πάλης του ΚΚΕ με επείγοντα χαρακτήρα

Σήμερα η δραματική κατάσταση όπως εξελίσσεται στον ΕΟΠΥΥ, στα φάρμακα και στα δημόσια νοσοκομεία, αποτυπώνει τη χρεοκοπία του λαού στον τομέα των δημοσίων παροχών Υγείας. Αυτό απαιτεί από το εργατικό - λαϊκό κίνημα από τώρα να αναπτύξει αγώνες που στις συγκεκριμένες συνθήκες ισοδυναμούν με την προάσπιση της υγείας και της ζωής των λαϊκών στρωμάτων.


ΣΕΛ.  16

Σήμερα στη Χαλκίδα

Σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα θα μιλήσει σήμερα Κυριακή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 9 μ.μ., στην παραλία της πόλης (πλ. Εθνικής Αντίστασης).


Προσφορές

Μέλη και φίλοι των Ελληνικών Εργατικών Συνδέσμων Αυστραλίας, «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» Νιούκαστλ, «ΑΤΛΑΣ» του Σίδνεϊ και «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Μελβούρνης, προσφέρουν στο ΚΚΕ 8.000 δολάρια Αυστραλίας.

Ο Βασίλης Σγουραμάνης πρόσφερε στο ΚΚΕ 2.000 ευρώ ως ενίσχυση.



ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Ρ»
Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Επικράτεια

ΣΕΛ.  9  -  15
Δηλώσεις συστράτευσης με το ΚΚΕ

ΣΕΛ.  6  -  8
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ
Σπέρνουν φήμες και ψέματα για αποδυνάμωση του ΚΚΕ

ΣΕΛ.  5
ΕΕ - ΕΥΡΩΖΩΝΗ - ΗΠΑ
Βαθαίνει συνεχώς η κρίση

ΣΕΛ.  19
Γδέρνουν το λαό με τη φορολογία

ΣΕΛ.  18
ΣΥΡΙΑ
Εντείνονται οι ιμπεριαλιστικές πιέσεις

ΣΕΛ.  26  -  27

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ