ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 10 Μάη 2014 - 1η έκδοση
Σελ. /24
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών

Στην τελική ευθεία για την τριπλή εκλογική μάχη, συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. στο Μενίδι στην πλατεία Αγ. Βλάση θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Β. Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ν. Ηράκλειο στο σταθμό του ΗΣΑΠ (θεατράκι) θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Β. Λύκουρας, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ηρακλείου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Φιλαδέλφεια, πλατεία Πατριάρχου, θα μιλήσουν ο Γ. Πέρρος μέλος της ΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο Δ. Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής και η Δανάη Γκούμα, υποψήφια δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Χρ. Τσαλαπατάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μαραθώνα θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και ο Ν. Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αγ. Στέφανο στο σταθμό του ΟΣΕ, θα μιλήσουν ο Θ. Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Ζωή Σώκου υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλαμίνγκο) θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού και ο Γ. Βλάχος, υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Νέα Πέραμο, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου θα μιλήσουν η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και ο Α. Χοροζάνης υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.


-- Στις 7.30 μ.μ. στις Ερυθρές, στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ. στα Βριλήσσια, πλατεία Ανάληψης, θα μιλήσουν οι Μπ. Αγγουράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και Β. Βήττος, υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων.

-- Στις 8 μ.μ. στα Ανω Λιόσια στην πλατεία Δημαρχείου θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ο Δ. Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Δ. Τσιουμπρής, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αγιο Δημήτριο στην πλατεία Ηρώων θα μιλήσουν ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αλιμο, θέατρο «Μαίρη Αρώνη» θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, η Θεοδώρα Δριμάλα, υποψήφια ευρωβουλευτής και η Κυριακή Καμαρινού, υποψήφια δήμαρχος Αλίμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Π. Φάληρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Ν. Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κηφισιά, στο αμφιθέατρο των εργατικών πολυκατοικιών, θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής βουλευτής του ΚΚΕ και ο Ν. Σφαντός υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης.

-- Στις 11 π.μ. στο λιμάνι του Πόρτο - Ράφτη θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Α. Συλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας θα μιλήσουν ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ, ο Μ. Καραντούσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Χ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αργυρούπολη στον καφενέ «90 μοίρες» (οδός 28ης Οκτωβρίου) θα μιλήσει ο Θ. Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού.

Σε Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα μιλήσουν ο Γ. Ντουνιαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ο Σ. Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων (Βόρεια παραλία) θα μιλήσουν η Αγγελική Χατζηδημητρίου, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γ. Βήττας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και η Βασιλική Χαραμοπούλου, υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Καστοριάς.

-- Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Σερβίων θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Ν. Γεωργακόπουλος.

-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση στην Εδεσσα θα μιλήσουν ο Αλ. Ουγγρίνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και ο Μ. Φουνταλής, υποψήφιος δήμαρχος Εδεσσας.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Δεσκάτης θα μιλήσουν η Αγγέλα Χατζηδημητρίου, υποψήφια ευρωβουλευτής και η Μαρία Τζιώλα, υποψήφια δήμαρχος Δεσκάτης.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών θα μιλήσουν η υποψήφια ευρωβουλευτής Αγγέλα Χατζηδημητρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Βήττας και η υποψήφια δήμαρχος Γρεβενών, Παναγιώτα Ντάγκα.

-- Σε συγκέντρωση στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας θα μιλήσουν ο Γ. Βήττας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και η Βίκυ Παπαναστασίου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Πολύγυρο Χαλκιδικής θα μιλήσουν ο Μ. Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Ν. Σμυρλής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και η Αγγελική Χριστιανού, υποψήφια δήμαρχος Πολυγύρου.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Εύοσμο θα μιλήσουν ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Λ. Ναθαναηλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού.

-- Στις 8μ.μ., σε συγκέντρωση στη Θέρμη θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Θ. Ιγνατιάδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ο Φ. Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Πλατύ Ημαθίας θα μιλήσουν ο Σ. Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ο Χρ. Αλευράς, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στη Σούρπη Μαγνησίας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

-- Συγκέντρωση στα Αραδοσίβια Ελασσόνας στις 7.30 μ.μ. με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στο Ξυνονέρι, στις 8 μ.μ. και στο Γεωργικό, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση στον Αγιο Γεώργιο, στις 8 μ.μ. και στην Κρύα Βρύση, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στο Φύλλο, στις 7.30 μ.μ., στα Ορφανά στις 8 μ.μ., στη Λεύκη, στις 9 μ.μ., με ομιλητές τους Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και Α. Πολυγένη, υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά.

-- Συγκέντρωση στη Ρεντίνα, στις 8 μ.μ., και στην Λουτροπηγή, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Σωτ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στην Οιχαλία Τρικάλων, στις 8 μ.μ., με ομιλητές την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Απ. Θωμόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Τρικάλων.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 8 μ.μ., στο Βόλο, στην παραλία, (Ηρώο), με ομιλητές τους Γ. Λούμα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και τον Α. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου.

-- Συγκέντρωση στον Παλαμά Καρδίτσας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση στην Καλλιθέα Ελασσόνας, στις 7.30 μ.μ., και στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση, στο Μελισσοχώρι, στις 11 π.μ. και στη Γαλήνη, στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητές τους Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και Β. Σταμουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ.

-- Συγκέντρωση στον Πυργετό Λάρισας, στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Χ. Μπίκα, υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στην Σπάρτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Δ. Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην πλατεία Αργοστολίου, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Θ. Γουλή, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σήμερα, Σάββατο

-- Ο Κ. Μπασδέκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Αμφίκλεια.

-- Στη Χώρα της Σκύρου, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

-- Σε συγκέντρωση στη Δεσφίνα, στις 8 μ.μ., θα μιλήσουν ο Δρ. Τσελές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας και ο Γ. Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλιάρτου, θα μιλήσει ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην κεντρική πλατεία στο Ευπάλιο, στις 11 π.μ., θα μιλήσουν ο Δρ. Τσελές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας και ο Χρ. Τριανταφύλλου, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Αμφίκλεια θα μιλήσει ο Π. Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στην παραλία της Αμαρύνθου, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

Στην Ηπειρο

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα, θα μιλήσουν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κ. Κωτσαντής, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γ. Νόβας.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ