ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 1 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΦΩΤΟ 7

Ο Μπανάρας Κώστας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, 100 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών ΜΠΑΝΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΗ (Λεονταράκος), ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, όλοι τους Βαλτισινιώτες που δολοφονήθηκαν από αποσπάσματα παρακρατικών. Επίσης, στη μνήμη του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, που εκτελέστηκε ύστερα από απόφαση του Στρατοδικείου (θανατοδικείου) Τρίπολης το 1947 και στη μνήμη των γονιών του ΜΗΤΣΟΥ και ΘΕΩΝΗΣ, αντιστασιακών.

***

ΦΩΤΟ

Συγγενείς και φίλοι που συγκεντρωθήκαμε στις 30/12/19, για να αποχαιρετήσουμε την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, πιστή ψηφοφόρο του ΚΚΕ, που «έφυγε» στα 98 της χρόνια, πλήρης ημερών, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 420 ευρώ.

Τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια της και φίλοι

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ προσφέρω 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Ιωαννίνων.

Ο αδερφός του Φαρμάκης Κωστής

***

ΦΩΤΟ

Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τις 31/1/2010 οπότε ο σύντροφός μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ «έφυγε» για το μακρινό ταξίδι, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Τα χρόνια περνούν αλλά η θύμησή του παραμένει έντονη. Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρω 300 ευρώ, μέσω Κομματικών Οργανώσεων Βύρωνα, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στις αρχές του οποίου πίστευε και πάλευε για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ντέπυ Τσακίρογλου

***

Στη μνήμη των γονιών τους ΑΒΡΑΑΜ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗ οι κόρες τους προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ ΜΑΚΗ, που από τη νεαρή του ηλικία εντάχθηκε στο λαϊκό κίνημα, υπηρετώντας το χωρίς υποχωρήσεις και ο οποίος την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο Κόμμα 400 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Μαρία Ποζατζίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Αυγούστου 2017 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 81 ετών, η αγωνίστρια ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, πιστή στις αρχές και τις αξίες του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε με ευλάβεια και προσήλωση ως εργαζόμενη, μητέρα και γιαγιά, παίρνοντας μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του κινήματος.

Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη και στέλεχος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης Θεσσαλονίκης και από τα παράπλευρα θύματα του Εμφυλίου. Σε ηλικία ενός έτους έμεινε ορφανή από μητέρα και στα 11 της χρόνια έχασε και τον πατέρα της Ιωσήφ Ζητηρίδη, που σκοτώθηκε ως μαχητής μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ, αγωνιζόμενος ενάντια στο φασισμό και την εκμετάλλευση.

Στη μνήμη της ο γιος της Παναγιώτης Χαραλαμπίδης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης, το ποσό των 300 ευρώ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΟΣΜΑ, ο οποίος μαζί με ομάδα φαντάρων που υπηρετούσαν στον τσαρικό στρατό δραπέτευσαν και προσχώρησαν στον Κόκκινο Στρατό, της μητέρας μου ΜΑΡΙΑΣ, της αδερφής μου ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ, που πολέμησε από τις γραμμές του ΔΣΕ από την αρχή έως το τέλος, καθώς και του αδερφού μου ΑΝΕΣΤΗ, προσφέρω 500 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΤΕ Καβάλας, για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μωυσής Τριανταφυλλίδης

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη του παππού μου ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ (Γιώργη Καραγκά) από τη Μενεμένη της Σμύρνης. Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή εγκαταστάθηκε στον Β΄ Συνοικισμό των Προσφυγικών Πάτρας με τη γυναίκα του Αναστασία. Αγωνίστηκε για την επιβίωση της οικογένειάς του στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και τη δικτατορία του Μεταξά, οπότε αφουγκραζόμενος τις νέες ιδέες για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, τάχθηκε στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η Ασφάλεια των Πατρών άρχισε να τον έχει τακτικό πελάτη στα κρατητήρια, πιέζοντάς τον να κάνει δήλωση αποκήρυξης των ιδεών του. Δεν ήξεραν με τι αγύριστο κεφάλι τα είχαν βάλει. Στη γερμανική κατοχή, μετά την ίδρυση του ΕΑΜ, οργανώθηκε στις γραμμές του και με την εμφάνιση των πρώτων αντάρτικων ομάδων του ΕΛΑΣ ανέλαβε καθήκοντα συνδέσμου με τις αντάρτικες ομάδες του καπετάν Νικήτα (Νίκος Πολυκράτης) στον Παναχαϊκό. Σε μία αποστολή, προδόθηκε και συνελήφθη από τους Γερμανούς στο σπίτι του μαζί με τον γιο του Στέλιο. Βασανίστηκαν από τους ντόπιους δοσίλογους και τους Γερμανούς βασανιστές στην Κομαντατούρ της Πάτρας και στάλθηκαν σε στρατόπεδα της Γερμανίας ως «ιδιαιτέρως επικίνδυνοι εχθροί του Γ΄ Ράιχ». Μετά την απελευθέρωση ακολούθησε το δρόμο της εξορίας σε Μακρόνησο, Γυάρο, Αη Στράτη, Ικαρία, μη αποδεχόμενος με πείσμα και περηφάνια την αποκήρυξη των ιδεών του για το σοσιαλισμό και την προκοπή του λαού.

ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Στη μνήμη του θείου μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ. Συνελήφθη από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής και ακολούθησε τον πατέρα του στα στρατόπεδα της Γερμανίας. Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης των Προσφυγικών μετά την απελευθέρωση. Παρουσιάστηκε στον Εθνικό Στρατό μετά από κλήση της σειράς του κατά την περίοδο του Εμφυλίου. Σε μάχη με τον ΔΣΕ στα Πατώματα πέρασε στις τάξεις του ακολουθώντας τις ιδέες του. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ στις σοσιαλιστικές χώρες, παρέμεινε στην Αλβανία ως πολιτικός πρόσφυγας από το 1949 έως το 1960, όταν γύρισε με εντολή του Κόμματος.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που τον κατέτρεξε το μετεμφυλιακό κράτος λόγω της δράσης του και της ιστορίας της οικογένειάς του, πιστού οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της θείας μου ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας του λαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος στην Πάτρα, δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του Θ. Αννινου, που χάθηκε αναίτια από τροχαίο δυστύχημα, πιστής οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη των θείων μου ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ, ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ, που παρέμειναν πιστοί μέχρι το τέλος της ζωής τους στα ιδεώδη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη του θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΛΑΜΑ από τον Β΄ Συνοικισμό των Προσφυγικών Πάτρας. Κατατάχθηκε στις αντάρτικες ομάδες του καπετάν Νικήτα (Νίκος Πολυκράτης) στο Παναχαϊκό από τους πρώτους. Τραυματίστηκε σε μάχη με τους Γερμανούς στο μάτι και σώθηκε από τις οδηγίες Ιταλού γιατρού που είχε αιχμαλωτισθεί από τον ΕΛΑΣ. Η μυική του δύναμη, η ανδρεία και η σοφία του ήταν παροιμιώδεις. Μετά την απελευθέρωση και όταν άρχισαν τα προβλήματα με τις ομάδες της «Χ» του ταγματασφαλίτη Λάγιου ο Γιαλαμάς του έστειλε μήνυμα ότι «αν ανοίξει μύτη κατοίκου των Προσφυγικών, σκάψε μόνος σου τον τάφο σου». Ο Λάγιος παραδέχθηκε ότι όσο βρίσκεται ο Γιαλαμάς και ο Πολυκράτης στα Προσφυγικά δεν μπορούν να μπουν και να τρομοκρατήσουν τους πρόσφυγες. O Γιαλαμάς καταδικάστηκε μετά τη Βάρκιζα, με τις στημένες δίκες των αγωνιστών της Πάτρας, εις θάνατον. Εμεινε στις φυλακές για 16 χρόνια και αποφυλακίστηκε από την Αίγινα το 1962. Η ζωή του είχε μόνο διώξεις και βασανισμούς από την Ασφάλεια Πατρών. Κατά την περίοδο της χούντας ξεκίνησαν νέοι διωγμοί, που όμως ποτέ δεν τον λύγισαν. Πέθανε στη δεκαετία του '80 έχοντας το σεβασμό όλων των προσφύγων για την αταλάντευτη στάση ζωής του και τις ιδέες του.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Η οικογένεια του Γιώργου Καραγκαδάκη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αδελφού και κουνιάδου ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΔΟΥΚΑ, του πατέρα και πεθερού ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ και των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Α. ΔΟΥΚΑ και ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ, προσφέρουμε 300 ευρώ μέσω ΚΟ Βοτανικού Ακαδημίας Πλάτωνος.

Βούλα και Λεωνίδας Σούμπασης

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Οκτώβρη «έφυγε» εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή ο άνθρωπος που λατρεύαμε γιατί ήταν ο πιο πηγαίος, αυθεντικός και συναισθηματικός άνθρωπος που ξέραμε.

Τα δυο του παιδιά, η γυναίκα του και τα αδέρφια του προσφέρουν στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΟΥ το ποσό των 325 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Οπτικοακουστικού του Τομέα Καλλιτεχνών.

  • Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΟΥ προσφέρω στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εικαστικών του Τομέα Καλλιτεχνών.

Α. Γ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, γεωπόνος, από το Μαυροβούνι Γυθείου Λακωνίας, ήταν μέλος της ΟΚΝΕ, καθοδηγητικό στέλεχος στο Αγροτικό Τμήμα, υπεύθυνος Τύπου και Πληροφοριών της ΝΕ Λακωνίας με έδρα το Κρυονέρι Οιτύλου (μαζί με τον Νίκο Κατσώρχη από τον Πύργο Διρού, χειριστή πολυγράφου, γραφομηχανής κ.λπ.). Συνελήφθη από ΜΑΥδες στον Πάρνωνα μαζί με τους συντρόφους του το 1948. Καταδικάστηκε σε θάνατο από το Στρατοδικείο Τρίπολης. Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Αίγινας. Εκτελέστηκε σε ηλικία 28 ετών στου Γουδή στις 2 Φλεβάρη 1949 μαζί με τους συντρόφους του Σπύρο Αναστασάκο, Δρακούλη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Κατσαράκη και Νίκο Πουλάκο (Καπετάν Λυσσαίο).

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Η γιαγιά μας, ΚΑΤΙΝΑ, και ο παππούς μας, ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ήταν στελέχη του ΚΚΕ και της Εθνικής Αλληλεγγύης στην Κατοχή. Η Κατίνα βασανίστηκε και δολοφονήθηκε για τη δράση της μαζί με άλλες δέκα αγωνίστριες, ανάμεσά τους και η Λαμπρινή Παγώνη, στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, από την ταγματασφαλίτικη συμμορία του Πούλιου και του Αϊβαλιώτη τον Ιούνη του 1944. Ο Μηνάς Παπαϊωάννου εξορίστηκε το 1936 στην Ανάφη. Το 1947, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, φυλακίστηκε στις φυλακές Μεταγωγών Θεσσαλονίκης. Το 1967, στη χούντα, εξορίστηκε στη Γυάρο. Εδωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του στον αγώνα και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος της ζωής του. Πέθανε το 1970.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ (Μίμης) γεννήθηκε στον Μαυρόβατο Δράμας το 1933 από γονείς φτωχούς αγρότες. Στην Κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ. Το 1984 έγινε μέλος του «τιμημένου ΚΚΕ», όπως έλεγε ο ίδιος. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πάντα παρών στους λαϊκούς αγώνες και στις κινητοποιήσεις του Σωματείου Οικοδόμων Δράμας.

Στις 20/2/2020 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που «έφυγες» από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών. Μας λείπει η παρουσία σου, αλλά ξέρουμε ότι είσαι στις καρδιές μας πάντα και ότι είσαι και εσύ σε κάθε διαδήλωση εκεί.

Στη μνήμη τους προσφέρει η οικογένειά τους 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Δράμας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

O δικηγόρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ, από την Ακαμάτρα Ικαρίας, ήταν αγωνιστής στη ζωή και γεννημένος νικητής. Από τότε που ήταν ΕΠΟΝίτης μέχρι που μας «έφυγε» στις 26/6/2019 ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων! Η αδερφή του Βασιλεία Σταυρινάδη και τα ανίψια του, που τα είχε σαν παιδιά του, Γιώργος Ερνέστο και Ηλέκτρα Τσακαλία, προσφέρουν μέσω του Τομέα Δικαιοσύνης 100 ευρώ στο Κόμμα του, το τιμημένο ΚΚΕ.


ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)

ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΜΠΑΝΑΡΑ ΘΕΩΝΗ
ΜΠΑΝΑΡΑ ΘΕΩΝΗ

ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)
ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)

ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ
ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΓΚΑΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ


Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ