Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 31 Ιούλη 2013 - αριθ. φύλλου: 11612

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Ενισχύει ακόμα περισσότερο τους μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου

ΣΕΛ.  15
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Στάχτη στα μάτια των εργαζομένων το σχέδιο για την Επιθεώρηση Εργασίας

ΣΕΛ.  10

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ σε φτωχούς εμπόρους και επαγγελματίες

ΠΑΣΕΒΕ: Συγκέντρωση την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, στα γραφεία του ΟΑΕΕ

Ενώπιον κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες μικρέμποροι και φτωχοί επαγγελματίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), αφού τα έσοδά τους είναι μηδαμινά. Το ότι δεν καταβάλλουν αυτές τις εισφορές έχει δραματικές συνέπειες πρώτα και κύρια στους ίδιους και τις οικογένειές τους, αφού στερούνται τη στοιχειώδη πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα απειλούνται να μείνουν και στο δρόμο, μέσω της κατάσχεσης του μαγαζιού τους.

Οπως φαίνεται από ένα τέτοιο ειδοποιητήριο που στέλνει το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας - Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών προς τον έμπορο και που αποκαλύπτει ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», οι διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και οι απειλές για κατασχέσεις είναι ξεκάθαρες...


ΣΕΛ.  7

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ολοι αύριο στην παναττική στάση εργασίας

«ΟΧΙ στο κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και μονάδων Υγείας και στις διαθεσιμότητες - απολύσεις υγειονομικών. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για όλους». Η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί στην αυριανή παναττική στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) και οργανώνει προσυγκέντρωση στην Πολυκλινική, στις 11.30 π.μ.


ΣΕΛ.  12

ΚΚΕ
Καμιά κατάσχεση σε λαϊκή οικογένεια

Το «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών ακινήτων, που προετοιμάζει η κυβέρνηση, θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών που ζουν στην ανεργία και στη φτώχεια. Παραμένουν επίκαιρες οι προτάσεις νόμου του ΚΚΕ για «τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και την «προστασία των ανέργων», που μεταξύ άλλων προβλέπουν παύση κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης εκ μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών, αλλά και αναστολή κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας που ανήκει κατά κυριότητα στον άνεργο, καθ' όλη τη διάρκεια της ανεργίας.ΠΑΤΗΣΙΑ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
Σήμερα οι συγκεντρώσεις για τα νοσοκομεία

ΣΕΛ.  12
ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πυροτέχνημα η μείωση του ΦΠΑ από αύριο

ΣΕΛ.  6
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΡΟΪΚΑ
Οι στόχοι τους τσακίζουν το λαό

ΣΕΛ.  9
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο το πολιτικό μνημόσυνο για τον Ν. Ζαχαριάδη

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, τιμώντας τα 40 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (1931 - 1956), πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο, αύριο, Πέμπτη, στις 10 π.μ., στο Α' Νεκροταφείο. Θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


ΣΕΛ.  3
«ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Σήμερα η λίστα με τους 9.820 υπαλλήλους

ΣΕΛ.  7
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - ΕΥΡΩΠΗ
Αυξάνονται οι «παίχτες» στην ενεργειακή σκακιέρα

ΣΕΛ.  3
ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Για τις περικοπές διδασκόντων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

ΣΕΛ.  14
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καταγγέλλει τη διασπαστική τακτική της ΠΟΕ ΟΤΑ

ΣΕΛ.  11
Ετοιμη να αναγνωρίσει το Κόσσοβο η συγκυβέρνηση

ΣΕΛ.  8
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2013
Μακριά από τις λαϊκές ανάγκες

ΣΕΛ.  11

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ