Τετάρτη 9 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο εργοτάξιο του Μετρό στο Σιδηροδρομικό Σταθμό καλεί τους εργαζόμενους του Μετρό το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης. Καλεί τους εργαζόμενους με την αποφασιστική και μαζική συμμετοχή τους να απαιτήσουν την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η κατασκευάστρια κοινοπραξία και να αποκρούσουν τις μαζικές απολύσεις που ανακοινώθηκαν για τους εργαζόμενους στις σήραγγες του Μετρό.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ PHONE MARKETING - PRS: Την κλιμάκωση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων έως και την Παρασκευή αποφάσισαν στη χτεσινή τους Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι στην PHONE MARKETING (τηλεφωνικό κέντρο). Οι εργαζόμενοι στην PHONE MARKETING για έβδομη βδομάδα βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην απόφαση της επιχείρησης να επιβάλει εκ περιτροπής εργασία. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στην εισπρακτική εταιρεία PRS στη χτεσινή γενική τους συνέλευση εκτίμησαν την υλοποίηση των δεσμεύσεων της εργοδοσίας (για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους) και βρίσκονται σε ετοιμότητα για την εξόφληση του συνόλου των δεδουλευμένων τους.

ΑΠΕΡΓΙΑ: 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για σήμερα η Πανελλαδική Ενωση Προσωπικού Βιομηχανιών Οξυγόνου - Ασετιλίνης, διεκδικώντας την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ