Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια της χώρας. Από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι 3 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά της χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια πελάγη έως 5 μποφόρ, που από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ