Κυριακή 9 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ χρονιά, η Πν. Στ. Περιστερίου και ο τοπικός δήμος διοργάνωσαν την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη φεστιβάλ σκακιού με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Επίσης, στο εντευκτήριο της ΠΣ Περιστερίου (Δημοσθένους 12, κοντά στο μετρό «Αγ. Αντώνιος») συνεχίζεται το 7ο τουρνουά κάθε Σάββατο (χτες παίχτηκε ο 2ος γύρος).

Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι 15 - 22 - 29 Οκτώβρη, 5 - 12 Νοέμβρη. Επικεφαλής διαιτητής είναι ο διεθνής Τάσος Μιχαηλίδης. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, η είσοδος είναι ελεύθερη.

  • «Το σκάκι είναι πνευματικό άθλημα και η σκακιέρα αποτελεί πεδίο πολιτισμένης αντιπαράθεσης. Μια παρτίδα, σαν σύνδεση και αρμονία, αγγίζει τα όρια της τέχνης». Ετσι ξεκινάει η πρόσφατη επιστολή του προέδρου του ΣΕΠΟ Καλαβρύτων Δρ Ν. Χ. Ραζή προς τη σκακιστική στήλη μας και μας ενημερώνει ότι, πολύ πριν τη λήξη της ημερομηνίας (21 Νοέμβρη 2016) για την αποστολή σκακιστικού σκίτσου του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, ήδη παρελήφθη το 1ο Σκακιστικό Σκίτσο. Η πρόσκληση για τη δωρεάν συμμετοχή παραμένει ανοικτή για όλους αποστέλλοντας ταχυδρομικά σκίτσο στη διεύθυνση: Ν. ΡΑΖΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΤΟΥ - ΤΚ 25001 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΧΑΪΑΣ.
  • ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και καθημερινά διεξάγονται μαθήματα σκακιού στον ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων (Αθανασίου Διάκου 14 και Μεγ. Αλεξάνδρου). Πολλά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων και κύρια για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6992-299.943 ή στο e-mail: syllogos.anovrilissia@gmail.com.


Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ