Τρίτη 9 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΤΩΜΑ 44χρονης γυναίκας εντοπίστηκε χτες το μεσημέρι κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία. Το πτώμα εντόπισαν πυροσβέστες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έρευνες για την ανεύρεση της γυναίκας, που είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο. Η 44χρονη ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών. Την εξαφάνισή της δήλωσε η κόρη της. Το πρώτο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πίσω κάθισμα. Είχε εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα.

ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ τραυματίστηκαν χτες σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στη 1 μ.μ., στο 17ο χλμ στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα αστικό λεωφορείο, ένα φορτηγό και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν επέβαιναν στο λεωφορείο και στο Ι.Χ., ενώ διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι τραυματίες ήταν εκτός κινδύνου.

ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ άνθρωποι συνολικά έχασαν τη ζωή τους σε 25 τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε όλη τη χώρα, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (από 22 Δεκέμβρη 2017 έως 7 Γενάρη 2018). Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., οι νεκροί, καθώς και τα τροχαία δυστυχήματα, παρουσιάζουν μείωση σε σχέση με πέρυσι.

ΟΙ ΣΟΡΟΙ μιας γυναίκας και ενός άνδρα εντοπίστηκαν χτες στο Φάληρο και την Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε στη θάλασσα, μπροστά από το ΣΕΦ, από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που την ανέσυραν, και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ άγνωστη παραμένει και η ταυτότητά της. Αντίστοιχα, το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί σε θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Αλιευτικό σκάφος εντόπισε τη σορό ενός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του ΕΟΤ, μόλις ενάμισι μίλι από την ακτή. Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης και από εκεί για νεκροψία - νεκροτομή.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ