Σάββατο 8 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την «όσο το δυνατόν ταχύτερη» ολοκλήρωση της διερεύνησης από τους αρμόδιους φορείς των καταγγελιών για «άτυπες επαναπροωθήσεις» στην περιοχή του Εβρου, ζητά με ανακοίνωσή της η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Οπως επισημαίνει, «ακόμη και η υπόνοια πως υπάρχουν και λειτουργούν, σε συστηματική πλέον βάση, κρατικοί ή παρακρατικοί δίαυλοι έκνομης διαχείρισης μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, υπονομεύει κάθε έννοια κράτους δικαίου και εκθέτει διεθνώς τη χώρα».

Αγριο έγκλημα με θύμα έναν 23χρονο Αμερικανό από το Τέξας σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα σε μπαρ στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Ο 23χρονος, που είχε φτάσει πριν από λίγες μέρες στο νησί για διακοπές, φέρεται να διαπληκτίστηκε τα ξημερώματα για άγνωστη αιτία με τον πορτιέρη και έναν ακόμη μέσα στο μπαρ, όπου δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο καβγάς με τους δύο άντρες συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό μαγαζί, όπου ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ενας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός χτες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Κατερίνη. Από διπλανό διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν σώα τέσσερα άτομα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ