Κυριακή 8 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΔΟ
Η αγία οικογένεια

1. Το γεγονός ότι δεν έχουμε προσαρμοστεί και καθηλωθεί στη διαβόητη οικογένεια της Ευρώπης δείχνει ότι, παρόλο το κενό που μας περιβάλλει, η πνευματική μας κατάσταση είναι άριστη. Από δω και στο εξής η εξέλιξή μας συνδέεται άμεσα με τον αγώνα ενάντια στην αδιαλλαξία και τις ακρότητες που συντελούνται εις βάρος μας από τους εταίρους.

2. Το μόνο που επιθυμεί η Ευρώπη είναι ο σωφρονισμός μας.

3. Οσοι μιλάνε υπέρ της Ευρώπης ζητάνε την έμπρακτη ανεκτικότητά μας: Να δεχτούμε μια πειθαρχική αλφάβητο όπου το κάθε γράμμα της θ' αντιστοιχεί σε υποχρεώσεις, απαγορεύσεις και τους αναρίθμητους συνδυασμούς που φαντασιώνονται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

4. Οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως ίδρυμα που δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στους τροφίμους της.

5. Ευσεβιστές αριστεροί εξακολουθούν, μέσα στο μαύρο χάλι μας, να παραμιλούν για την προοπτική της Ευρώπης, αγγίζοντας τα όρια της μεταφυσικής, και καθίστανται έτσι οι ίδιοι κακόβουλη μηχανή σε βάρος των κολασμένων. Μπροστά στην πραγματικότητα, η Αριστερά, αντί ν' αρνηθεί τον εαυτό της, αρνείται την ίδια την πραγματικότητα. Μαζί τους και οι διανοούμενοι υπέρμαχοι της Ενωσης, που καταφεύγουν στην παραποίηση του πραγματικού, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει τα αγαπημένα παιδιά της τηλεοπτικής χαμέρπειας. Δίνουν και αποκομίζουν όσα μπορούν απ' αυτό το παιχνίδι. Από το φθαρμένο Στέλιο Ράμφο μέχρι τον φτηνό Ανδρουλάκη στηρίζουν το καθεστώς χωρίς προσχήματα.

6. Με επιθετικά ξεσπάσματα που εξελίσσονται σε ανελέητο κυνηγητό κατά των μεταναστών συναγωνίζονται μεταξύ τους καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, Χρυσαυγίτες και οι μπάτσοι του Χρυσοχοΐδη. Αυτοί οι θεματοφύλακες της Ευρώπης, οι προστάτες της σημαίας και των ελληνικών ιδεωδών έρχονται από τον υπόνομο της Επταετίας και έχουν αναλάβει την αποκατάσταση της τάξης και της υγείας μας.

7. Ευρώπη είναι η βίβλος των διακρίσεων. Κι εμείς δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε γιατί η γλώσσα της είναι η μητέρα της παραπλάνησης. Οσα ζούμε αυτόν τον καιρό δεν είναι παρά ένα προοίμιο για να χαθούμε μέσα της. Γι' αυτό αγύρτες παντός είδους μας προετοιμάζουν σιγά σιγά για να εξοικειωθούμε με τη μοίρα μας.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ