Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα, να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της ΕΘΕΛ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα λάβει για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Θεσπρωτικού και σε ποιες ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε το Κ.Υ. να μπορεί να καλύψει όλες τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής στον τομέα Υγείας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι άμεσα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την πλήρη επάνδρωση του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας με το απαραίτητο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και τον εξοπλισμό του με τα απαραίτητα μηχανήματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να αποδοθούν τα τρία στρατόπεδα ΕΜΜ. ΠΑΠΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ της περιοχής Σερρών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να αξιοποιηθούν σε όφελος του λαού και της νεολαίας και έτσι να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φορέων του Νομού για την αξιοποίησή τους και για τη δημιουργία χώρων πρασίνου και αθλητισμού και βρεφονηπιακών σταθμών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουν τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών (ΓΝΣ).

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής, Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιάννης Ζιώγας και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε οι στρατευμένοι που έχουν σταλεί στα Κέντρα Αναψυχής Αξιωματικών να αντιμετωπίζονται με το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αρμόζει στους Ελληνες φαντάρους, καθώς και για να προσληφθεί το απαραίτητο για αυτές τις υπηρεσίες πολιτικό προσωπικό, ώστε τα στρατευμένα Ελληνόπουλα να επιστρέψουν στους φυσικούς τους χώρους, τους στρατώνες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν ώστε να εκτελεστούν τα αναγκαία έργα για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο χωριό Γριζάνο του Νομού Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα χρηματοδοτηθεί το κόστος για την προμήθεια και μεταφορά νερού για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών της Κοινότητας Τρίκερι, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, καθώς και ποια άλλα πρόσθετα μέτρα θα πάρει για την οριστική λύση του προβλήματος της υδροδότησης της Κοινότητας Τρίκερι.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής, Γιάννης Ζιώγας και Γιάννης Γκιόκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια μέτρα θα πάρει για ματαίωση των περικοπών που αποφάσισε ο ΟΣΕ στη γραμμή Βόλος - Λάρισα - Βόλος, για την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Μαγνησίας με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία και την πύκνωση των δρομολογίων.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ