Κυριακή 6 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΣΤΟ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ του ΣΟ Νέας Φιλαδελφείας για το 2016, συμμετείχαν 51 αγόρια και κορίτσια από αυτά που παρακολουθούν τα τμήματα εκμάθησης σκακιού του ΣΟΝΦ. Πολλά μετάλλια για τους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Στον προκριματικό όμιλο της Α' Εθνικής ο ΣΟΝΦ έκανε σημαντική νίκη επί του Πανελλήνιου ΓΣ με 6-4 (5ο γύρο) στις 21 Φλεβάρη είχε ισόπαλο αποτέλεσμα (5-5) με τον ΑΟ Κηφισιάς, ενώ σήμερα το πρωί στην έδρα του αντιμετωπίζει τον ΣΑΣ Κορωπίου.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι «Σκακιστικές Παρασκευές» και την Τετάρτη 2 Μάρτη ξεκινάει το 8ο Εαρινό Ανοικτό Τουρνουά.

  • ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΟΜΑΔΕΣ συμμετέχει ο «Φυσιολάτρης Νίκαιας» στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας «Ν. Στρόφαλης». Στον 6ο γύρο η Α' ομάδα νίκησε εκτός έδρας με 0,5-5 τον ΣΟ Χαλανδρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της συνάντησης: Κοσμάς - Καφώρος 0-1, Σπαλάς - Κράλλης 0-1, Πούπαλος - Παπαδόπουλος 0-1, Δευτεραίος - Λουκά Μάγδα 1/2, Μήλιας - Λεμονή Μαρία 0-1 α.α. και Κουρουκλής - Δαλαμπέκης 1/2.
  • ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Φλεβάρη διεξήχθη το καθιερωμένο Σχολικό Τουρνουά Σκακιού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης με διοργανωτές την Ενωση Συλλόγων Γονέων και τον τοπικό Δήμο. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, καθώς επίσης μεγάλη ήταν η αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Ας μου επιτραπεί να συγχαρώ και εγώ όλους τους παράγοντες, δασκάλους - προπονητές γιατί πριν από χρόνια ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που επί χρόνια (1990-1998 στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας, 1996-1998 στο 4ο Δημοτικό, το 1996-1998 στο Ιδιωτικό Δημοτικό «Χρυσόστομος Σμύρνης» για την περιοχή της Νέας Σμύρνης μόνο) βοήθησε στην ανάπτυξη του πνευματικού μας αθλήματος.


Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ