Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ: Στην πύλη του εργοστασίου βρέθηκαν και χτες οι 75 εργολαβικοί εργαζόμενοι στα «Ελληνικά Λιπάσματα», έχοντας δίπλα τους τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Σε νέα γενική συνέλευση επιβεβαίωσαν την απόφαση να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην προσπάθεια του εργολάβου να μειώσει τους μισθούς τους. Σήμερα θα κάνουν νέα συγκέντρωση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ: Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας διοργανώνει αύριο, Πέμπτη, στις 4 μ.μ. η Επιτροπή Αγώνα Ανεργων - Πρακτικάριων Υγειονομικών.

ΠΑΚΟ: Ουσιαστικά μέτρα προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας απαιτεί το Σωματείο Εργαζομένων στο εργοστάσιο ΠΑΚΟ ΑΕ (χαρτοποιία - κυτιοποιία) με αφορμή το νέο εργατικό «ατύχημα» που σημειώθηκε χτες. Θύμα ένας ανειδίκευτος εργάτης που τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Προειδοποιητική στάση εργασίας έκανε χτες το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης ενάντια στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής να αναθέσει τη φύλαξη του γκαράζ σε ιδιωτική εταιρεία. Μετά από την κινητοποίηση, το θέμα αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ