Σάββατο 5 Γενάρη 2013 - Κυριακή 6 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Θα εκδηλωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Στα βόρεια θα εκδηλωθούν νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους κυρίως στα ηπειρωτικά.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ