Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ χωρίς παράβολο συμμετοχής (!). Πρόκειται για το 4ο Φθινοπωρινό Ανοικτό Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας που ξεκινάει αύριο 5 Σεπτέμβρη με ελβετικό σύστημα 9 γύρων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές-στριες του ΣΟΝΦ, καθώς και αθλητές ομόρων Σκ. Συλλόγων και βέβαια ο αριθμός της συμμετοχής είναι αυστηρά περιορισμένος στους 36. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ - Πλατεία Κολοκοτρώνη (Τρωάδος και Μανδηλαρά) και η μετάβαση διευκολύνει με τα λεωφορεία Β8, Β9, Α9 - στάση Κομπαρσίτα.

Οι 7 γύροι θα παίζονται καθημερινά (ώρα 18.00) από τις 5 έως τις 11 Σεπτέμβρη 2011. Για άλλες πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνήστε στους κ.κ. Μπαλάσκα Νίκο (διευθυντής των αγώνων), Οδυσσέα Βαζελάκη (διεθνής διαιτητής 2528.417 και 6936-877326) και Ταμβάκο Παν. (διαιτητής) ή στο e-mail:sonfilad@yahoo.gr

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ανταποκρινόμενη στην επείγουσα επιστολή της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού (Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων), με θέμα Διατήρηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, υπενθυμίζει στα Σκακιστικά Σωματεία που δεν υπέβαλαν τα σχετικά δικαιολογητικά ότι πρέπει να τα αποστείλουν στο αρμόδιο Τμήμα Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου να διατηρήσουν την ειδική αθλητική αναγνώρισή τους. Η καταληκτική ημερομηνία έχει ορισθεί μέχρι την 30ή Σεπτέμβρη.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ