Πέμπτη 4 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ στην Κοζάνη. Χθες στις 4.09 το απόγευμα σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ και λίγα λεπτά αργότερα, στις 4.20 σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ. Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το επίκεντρο των σεισμών βρίσκεται στο νότιο τμήμα της λίμνης Πολυφύτου. Στο μεταξύ αναφέρθηκαν ζημιές σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια στις τοπικές κοινότητες Αιανής, Ρυμνίου και Χρωμίου, από το σεισμό μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την Τρίτη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολλαπλασιάζονται το τελευταίο διάστημα τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των χαλασμένων σηματοδοτών. Η αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, αποδίδει το πρόβλημα σε γραφειοκρατικές «αγκυλώσεις» που καθυστερούν την εκταμίευση των απαιτούμενων κονδυλίων. Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε χτες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ζητά να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών και της παράβασης καθήκοντος σε βάρος των υπευθύνων.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σημειώθηκε προχτές σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού που βρισκόταν στο προαύλιο του κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Συνελήφθησαν δύο άτομα.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ είχε η περιπέτεια της 17χρονης που είχε εξαφανιστεί στις 18 Ιούνη από την Αργυρούπολη. Η ανήλικη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Συνελήφθη 19χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή της 17χρονης ανήλικης.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ από την Αστυνομία πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που ενέχεται σε εκβιασμούς και απάτες, με σκοπό την απόσπαση σημαντικών χρηματικών ποσών και ακινήτων μεγάλης εμπορικής αξίας.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ προχτές το βράδυ, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Στιμάγκα Κορινθίας, ένας 28χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Κορίνθου, ο οποίος αναζητείτο από το 2012, για ληστεία μετά φόνου.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ