Τρίτη 31 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΧΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ εντοπίστηκαν τόσο στα χέρια όσο και στο σώμα της 15χρονης που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την περασμένη βδομάδα από την Πάρο στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη εντοπίστηκε με σοβαρότατα τραύματα σε όλο το κορμί της στην παραλία Χρυσή Ακτή του νησιού και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού. Στη συνέχεια όμως, διακομίσθηκε στην Αθήνα όπου και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, εκτός από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε, αναμένονται και τα αποτελέσματα άλλων εξετάσεων που ήταν σε εξέλιξη, ώστε να συγκεντρωθούν τα ευρήματα και να προχωρήσει η ΕΛΑΣ στον εντοπισμό του άνδρα.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ επτά άτομα συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛΑΣ ενώ αναζητούνται άλλοι οκτώ οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 12 χρόνια χωρίς κανένα ελαφρυντικό για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καταδικάστηκε χτες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η πρώην ανακρίτρια Κ. Μπουρμπούλια, η οποία βρίσκεται ήδη στη φυλακή για την εμπλοκή της στο παραδικαστικό κύκλωμα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Κ. Μπουρμπούλια δωροδοκήθηκε στην υπόθεση με τις «μετοχές φούσκες», προκειμένου να μην ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ, που φέρονται να εξαπάτησαν χιλιάδες επενδυτές του Χρηματιστηρίου, αποκομίζοντας οικονομικά οφέλη, κατά την περίοδο 1999-2000.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ