Σάββατο 31 Μάρτη 2018 - Κυριακή 1 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, αλλά και με διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 και τοπικά στο Ιόνιο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος εκτός από τα δυτικά, τα βόρεια, τη Θεσσαλία, βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα έως το απόγευμα πιθανόν τη Στερεά Ελλάδα, που θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα δυτικά και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 και στα πελάγη έως 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας.

Και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα νότια, ενώ στα δυτικά ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ