Σάββατο 31 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12/2011

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις θαλάσσιες κυρίως περιοχές σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν. Ανεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, οι οποίοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/1/2012

Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγέτος στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/1/2012

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά την ημέρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγετός στα ηπειρωτικά.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ