Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 2 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ) 31/12/2010

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα πυκνώσουν. Ανεμοι: στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά ασθενείς. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ) 01/01/2011

Στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις. Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στις νοτιότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 3 με 5 και αργότερα στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: μικρή άνοδος.

ΚΥΡΙΑΚΗ -ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03/01/2011

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα κεντρικά και νότια και από το απόγευμα της Κυριακής και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις θαλάσσιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ανεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι τη Δευτέρα στα 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ με εξασθένηση τη Δευτέρα. Θερμοκρασία: μικρή πτώση στα βόρεια κυρίως τη Δευτέρα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ