Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ διεξάγεται το ισχυρό τουρνουά «Φθινόπωρο 2012» στο εντευκτήριο του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας (Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 - Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος και Μανδηλαρά).

Ανοίγοντας δυναμικά τη νέα περίοδο (ήδη διεξάγεται και το 6ο Ανοικτό Τουρνουά με συμμετοχή 32 σκακιστών και σκακιστριών από 14 Σκ. Συλλόγους), ο ΣΟΝΦ, συνεχίζει την αγωνιστική, μορφωτική και κοινωνική δραστηριότητα και προσφορά, σε πείσμα των δυσκολιών και παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση από ΓΓ Αθλητισμού, Δήμο ή άλλο φορέα.

Ο ΣΟ Ν. Φιλαδέλφειας καλεί τους φίλους και τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, τόσο με τη συμβολική, αλλά πολύτιμη για το Σύλλογο, ετήσια συνδρομή και τις όποιες προσφορές, όσο και με τη γενικότερη συμπαράστασή τους για διεκδίκηση στήριξης από την πολιτεία και τους φορείς της.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (το 1ο Ανοιχτό Πόρτο - Ράφτη, Μαρκόπουλο), διεξήχθη χωρίς παράβολο συμμετοχής και με μεγάλη αγωνιστικότητα μέχρι τον τελευταίο γύρο. Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλλαγιάννης με 6β. (5 νίκες 2 ισοπαλίες). Για τη 2η θέση στον 7ο γύρο αγωνίστηκαν οι Γιώργος Χυτίρογλου - Κουτσοκέρας - Γιώργος Καραχάλιος με επικράτηση του πρώτου που κατέλαβε μόνος του την 2η θέση με 5 β. (5 νίκες, 2 ήττες). Στην 3η θέση ισοβάθμισαν με 4,5 β. οι Σκορδάς Νίκος (3ος με καλύτερο συντελεστή), Ρουμελιώτης Δημήτρης (4ος) και Ευαγγελινός Θέμης - Δημήτρης (5ος).

Ισοβαθμία είχαμε και στις θέσεις 6η έως 8η (4β.) με τους Ανδρέου Στέφανο, Αλιβιζάτο Αντώνη και Καραχάλιο Γ. Πρώτος βετεράνος ο Σπύρος Μουτζούρης με 3,5 β. Στο ερχόμενο φύλλο του «Ρ» θα αναφέρουμε και τους νικητές των κατηγοριών κάτω των 8 - 10 - 12 - 14 - 16 και 20 χρόνων.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ