Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 31 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια της χώρας αναμένονται νεφώσεις με βροχές, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται άστατος - τοπικά νεφελώδης με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά - με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Κατά τόπους παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη στην αρχή της μέρας τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει βαθμιαία άνοδο από τα δυτικά.

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ομίχλες θα παρουσιαστούν κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν παντού σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ