Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΡΙΠΟΛΗ.-- Τουλάχιστον 12 πτώματα βρέθηκαν σε νέους ομαδικούς τάφους στην Ταρχούνα, πόλη της δυτικής Λιβύης, όπου έχουν βρεθεί αρκετά πτώματα από τις αρχές του καλοκαιριού.

ΡΙΑΝΤ.-- Ο συνταγματάρχης Τούρκι Αλ Μαλίκι, εκπρόσωπος του στρατιωτικού συνασπισμού της Σαουδικής Αραβίας που πραγματοποιεί ιμπεριαλιστική επίθεση στην Υεμένη κατά των Σιιτών ενόπλων Χούτι οι οποίοι ελέγχουν το βόρειο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ότι χτες αναχαιτίστηκαν τρεις πυραυλικές επιθέσεις από την Υεμένη. Ανακοίνωσε επίσης ότι αναχαιτίστηκαν έξι επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη που μετέφεραν βόμβες.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Τζιχαντιστές της οργάνωσης «Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα» την Τετάρτη εξαπέλυσαν 38 επιθέσεις στη λεγόμενη «ζώνη αποκλιμάκωσης» στο Ιντλίμπ της Συρίας, ανακοίνωσε χτες το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

ΚΕΜΠΕΝ.-- Αυτοκίνητο έπεσε χτες σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο στη γερμανική πόλη Κέμπεν στη Ρηνανία - Βεστφαλία, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και τραυματίες. Οι αρχές εξέταζαν αν πρόκειται για ατύχημα ή σκόπιμη ενέργεια.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ