Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

«ΑΤΗΕNS LEDRA»: Σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, τη Δευτέρα 5/12, στις 10 π.μ., προχωρούν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra». Το επιχειρησιακό σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, που εδώ και επτά μήνες παλεύουν για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όλων των εργασιακών τους δικαιωμάτων, να δώσουν απάντηση στην απληρωσιά και την προσπάθεια να τους πετάξουν στην ανεργία.

ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις μεθοδεύσεις κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών (ΒΑΕ), στο πλαίσιο της εναρμόνισης που προωθεί η κυβέρνηση με το σχετικό καθεστώς της ΕΕ, πραγματοποιεί την Τρίτη 6/12, στο υπουργείο Εργασίας, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής. Αρχικά θα γίνει συγκέντρωση στην Ομόνοια στη 1 μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΡΥΠΙΔΗ»: Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα «Ζάππειο» στη Βέροια και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Βέροιας πραγματοποίησαν χτες εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» από την Ημαθία και τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας τον αγώνα για άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των ενεργών συμβάσεων, έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε όλους τους απλήρωτους εργαζομένους, κόντρα στους σχεδιασμούς κυβέρνησης, νυν εργοδοτών και υποψήφιων αγοραστών.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕΗ: Τρίωρη παναττική στάση εργασίας (7 π.μ. έως 10 π.μ.) και Γενική Συνέλευση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στις 7 π.μ. πραγματοποιούν τη Δευτέρα 5/12 οι τεχνικοί της ΔΕΗ στην Αττική, ενάντια σε μισθολογικές περικοπές.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ