Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ και του 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή». Από την Πέμπτη νωρίς πλήθος κόσμου και νεολαίας συμμετείχε σε κάθε εκδήλωση. Την Παρασκευή και το Σάββατο -ώρα 12 μεσάνυχτα- πλήθος κόσμου έμπαινε στο φεστιβάλ.

Την Πέμπτη στο χώρο του Αθλητισμού διοργανώθηκε τουρνουά Ράπιντ με συμμετοχή 20 νεαρών σκακιστών-στριών, την επιμέλεια του οποίου είχε η γνωστή σκακίστρια και διαιτητής Ντίνα Σερετάκη.

Την Παρασκευή (υπό ...βροχή) πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας προβολής και επίδειξης του σκακιού (Σιμουλτανέ), όπου ο ισχυρός Διεθνής Μαιτρ Κώστας Μουτούσης αντιμετώπισε ταυτόχρονα 20 αντιπάλους.

Το Α.Κ. «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ» διοργανώνει το Σάββατο 5 Οκτώβρη το 1ο Τουρνουά Μπλιτς προς τιμήν του ποιητή και σκακιστή Λορέντζου Μαβίλη. Οι αγώνες θα γίνουν στη Χαλκίδα (οδός Τζιαρντίνι 2 - Κρηπίδωμα) με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Διεύθυνση - Διαιτησία: Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης - Δημήτρης Κεφάλας.

Δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 40 άτομα) e-mail: tournamentblitzdr.greco@gmail.com ή στην κα Εφη Κοπτερού, τηλ. 6970.503.033.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ