Κυριακή 29 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙΣκακιστικοί Σύλλογοι Παγκρατίου και Καισαριανής - Ζηνοδότου 22 Παγκράτι - σας καλούν σε διάλεξη που θα δώσει, τη Δευτέρα 7 Μάη στις 20.30, ο διεθνής μετρ και συγγραφέας Ηλίας Κουρκουνάκης, με θέμα «Το Πρωτάθλημα Ελλάδας 1982 - 30 χρόνια μετά». Μια προσωπική ματιά στις παρτίδες και στα παρασκήνια του ισχυρότερου μέχρι τότε πρωταθλήματος Ελλάδας, σε μια κρίσιμη μεταβατική περίοδο για το ελληνικό σκάκι και τη γενικότερη πολιτική σκηνή.

Ειδικός προσκεκλημένος ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής μετρ Νίκος Σκαλκώτας, γιος του διάσημου μουσικοσυνθέτη Νίκου Σκαλκώτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ.: 210.7564.995 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athenschess.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙσήμερα το απόγευμα (ώρα 18.00 - Κρέσνας 80-82, Γήπεδο Ατρομήτου), με το 2ο γύρο, το 5ο Ανοιχτό Σκακιστικό Τουρνουά του Σ.Ο. Περιστερίου. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Τρίτη και Κυριακή το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους και όσες θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανές παρτίδες.

Για κάθε πληροφορία και αποτελέσματα, στο διευθυντή και διαιτητές των αγώνων κ.κ. Γιώργο Μάλφα, Ιάκωβο Λαπατά και Σοφοκλή Γκούβα 210.5753.713.

ΣΗΜΕΡΑτο πρωί στις 10.30 ξεκινούν οι νέες ομαδικές διοργανώσεις της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής. Πρόκειται για τα Διασυλλογικά Κύπελλα Παίδων 14 χρ., Παμπαίδων 10 χρ. και Αττικής με 4μελείς ομάδες, καθώς και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών, στο οποίο θα συμμετέχουν τρεις αθλήτριες από κάθε ομάδα. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Κυριακή (5 γύροι), εκτός από την ερχόμενη Κυριακή 6 του Μάη, λόγω των βουλευτικών εκλογών.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ