Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο και από το βράδυ στη Χαλκιδική, στις βόρειες Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα βόρεια τοπικά 6 και στο βορειοδυτικό Αιγαίο πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια της χώρας από το απόγευμα.

Στα νοτιοανατολικά της χώρας θα εκδηλωθούν την Κυριακή λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη Χαλκιδική, στις βόρειες Σποράδες και την Εύβοια, από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και από το βράδυ στα υπόλοιπα τμήματα. Χιονοπτώσεις θα ξεκινήσουν από τα βόρεια ορεινά και από το απόγευμα θα επεκταθούν σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές κυρίως της νότιας χώρας. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 5 με 7 και στα ανατολικά 4 με 5 ενισχυόμενοι σταδιακά σε 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ