Σάββατο 28 Ιούλη 2018 - Κυριακή 29 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στα δυτικά, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στην Κρήτη και το βορειοανατολικό Αιγαίο και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Κυριακή στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα στα κεντρικά, στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ