Τετάρτη 28 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: Από τύχη αποφεύχθηκε τραγωδία το βράδυ της Δευτέρας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όταν αποκολλήθηκε μεγάλος βράχος, έπεσε στο οδόστρωμα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε δύο ΙΧ που εκείνη την ώρα διέρχονταν από το σημείο. Ευτυχώς κανείς από τους επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα δεν τραυματίστηκε. Η συγκοινωνία διακόπηκε, για δύο ώρες σχεδόν, από το ρεύμα προς Αθήνα.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Συνέλευση πραγματοποιεί η Αγωνιστική Συμπαράταξη Δικηγόρων αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα οξυμένα προβλήματα των δικηγόρων και η αδράνεια της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΔΣΑ, οι έμμισθοι συνεργάτες και οι νέοι δικηγόροι, τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και το δικαίωμα των δικηγόρων στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και η προσπάθεια κατάργησής τους.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: Στοιχειοθετημένη απάντηση στην αμερικανική κυβέρνηση, από την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Εκκλησίας, για την «αναίρεση όσων λαθεμένων περιλαμβάνονται» στην τελευταία έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ περί ελλείμματος θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα, αποφάσισε χτες να στείλει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

ΘΑΝΑΤΟΣ 60ΧΡΟΝΗΣ:Τραγικό θάνατο βρήκε χτες μία 60χρονη στην οδό Κεραμεικού 51, στο Μεταξουργείο, όταν εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να μεταφέρει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα, αλλά όταν έπεσε επάνω της, έχασε τη ζωή της. Οι πυροσβέστες, που έφτασαν στο σημείο, την ανέσυραν νεκρή.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ