Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ με 5.000 ευρώ, του ατόμου που σκοτώνει ελάφια σπάνιου είδους στη Ρόδο, προχώρησε ο κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού. Οπως ανακοινώθηκε, το ποσό θα δοθεί σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στη Θηροφυλακή. Σημειώνεται πως μέχρι χτες είχαν δολοφονηθεί περίπου 20 ελάφια, του είδους «Ντάμα - Ντάμα», στην περιοχή από Μαριτσά έως Ανω Καλαμώνα.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ περιστατικό σημειώθηκε χτες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών, με έναν άνδρα να βρίσκεται νεκρός και πολτοποιημένος στη μέση του δρόμου. Οπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας - τα στοιχεία του οποίου ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί - παρασύρθηκε και στη συνέχεια χτυπήθηκε από πολλά αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής η σορός του βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου θα γίνει η νεκροψία - νεκροτομή.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ τόσο με το φορτίο όσο και με τα χαρτιά των πέντε επιβαινόντων του πλοίου «Alcatras», σημαίας Τουρκίας, που προσάραξε χτες σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την ακτή Λάμπης της Κω, δεν διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Σε αυτό βρέθηκαν γεννήτριες και άλλα υλικά. Σημειώνεται πως το «Alcatras» είχε αποπλεύσει από την Τούζλα της Τουρκίας με προορισμό την Αττάλεια, αλλά λόγω βλάβης του πηδαλίου βρέθηκε στην Κω.
Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org