Κυριακή 27 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΟΙΧΤΟ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι κι αυτό ενσωματωμένο στο Δ.Τ. «Ικαρος 2010», ο 1ος της τελικής κατάταξης ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ανοιχτού Αντρών και μαζί με τους 2ο και 3ο προκρίνονται στο 60ό Πανελλήνιο Ατομικό που θα διεξαχθεί από 26/11 έως 7/12/2010.

Δικαίωμα πρόκρισης έχουν ήδη κατοχυρώσει οι: Χριστόδουλος Μπανίκας (Πρωταθλητής Ελλάδας 2009), Γιώργος Κανακάρης (Πρωτ. Νέων Αντρών 2009), Γιάννης Παπαϊωάννου, Βασίλης Κοτρωνιάς, Δημήτρης Μαστροβασίλης, Στέλιος Χαλκιάς και Γιάννης Νικολαΐδης. Ολοι με Μέσο Ορο Διεθνούς ΕΛΟ από Ιούλη 2009 έως Γενάρη 2010.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ, εξελέγη Εφορος Αγώνων και Υλικού ο Μιχάλης Πρεβενιός, στη θέση του Β' Αντιπροέδρου ο Νίκος Χατόγλου. Επίσης, αποφασίστηκε η στελέχωση της Τεχνικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από τους Μ. Πρεβενιό (πρόεδρο), Βασίλη Ανδρώνη, Κώστα Κοκόλια, Σωτήρη Λογοθέτη, Γιώργο Μιχαηλίδη, Γιάννη Σπυρακόπουλο και Κωστή Σκαπέρδα. Η στελέχωση των υπόλοιπων Επιτροπών θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιούνη.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣΟμιλος Πάτρας γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του με επετειακές εκδηλώσεις από 23 Ιούλη μέχρι 1η Αυγούστου. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν: Ανοιχτό Σκακ. Τουρνουά από 25 έως 31 Ιούλη. Διαλέξεις από παράγοντες και ισχυρούς σκακιστές, 23 και 24 Ιούλη. Τουρνουά Γρήγορου σκακιού με το σύστημα Σεβενίγκεν, 24 Ιούλη. Διαγωνισμός Λύσης Προβλημάτων και επίδειξη ματς Σιμουλτανέ (ένας ισχυρός σκακιστής θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 - 30 σκακιστές-στριες). Κι οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν την 1η Αυγούστου.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ